Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Κλείνει Χουσάι ο Ολυμπιακός

Published

on

Μετά τον Ρόλαντ Γκέργκι ο Ολυμπιακός είναι μια ανάσα (αν δεν έχει ολοκληρώσει ήδη) κι από την απόκτηση του δεύτερου ακραίου της νέας σεζόν.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Ο λόγος για τον διεθνή Αλβανό ακραίο Γκασμέντ Χουσάι, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Γαλλία έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό.

Κι όσοι τυχόν βιαστούν και σχολιάσουν «Αλβανός βολεϊμπολίστας», η αλήθεια είναι ότι ο 32χρονος Χουσάι έχει μια πραγματικά αξιόλογη καριέρα πίσω του, κατακτώντας φέτος το νταμπλ με την Τουρ στην Γαλλία.

Η πρώτη του εμπειρία στο εξωτερικό ήταν στα 22 του όταν έπαιξε στην ελβετική Γενεύη για να ακολουθήσει μια διετία (11-13) σε Μπαχρέιν και Κατάρ για να ακολουθήσει το μεγάλο άλμα στην ιταλική Πιατσέντζα την επόμενη σεζόν.

Κατόπιν ο ύψους 2 μέτρα Χουσάι πήγε στην Τουρκία όπου έπαιξε στην Πιγιάνγκο (1 σεζόν) και τρία χρόνια στην Ινεγκόλ (πέρσι αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στο Challenge Cup με τους ερυθρόλευκους να προκρίνονται στο χρυσό σετ) για να μετακομίσει στην Γαλλία.

Ο Χουσάι, που είχε εξαιρετική πρόταση κι από την Ρωσία, αλλά για προσωπικούς λόγους αποφάσισε να πει όχι, όπως και ο Γκέργκι διακρίνεται για την επίθεση του, δεν είναι ιδιαίτερα καλός στη υποδοχή, ενώ σε 18 ματς στην κανονική διάρκεια και 5 στα πλέι οφ είχε 229 πόντους.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/