Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Στο Ισραήλ με στόχο νίκη ή ισοπαλία

Published

on

Αύριο το πρωί αναχωρεί η Εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών για το Τελ Αβίβ όπου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (18:10 ΕΡΤ3) το Ισραήλ στην τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του παγκόσμιου πρωταθλήματος 2021.

Η Εθνική χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία για να κρατήσει την πρώτη θέση του ομίλου και να προκριθεί στα μπαράζ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση επί ελληνικού εδάφους το απόγευμα στο γήπεδο χάντμπολ του ΟΑΚΑ. Σε αυτή δεν πήρε μέρος o Χρήστος Μυλωνάς λόγω ενοχλήσεων στον οπίσθιο μηριαίο, ωστόσο δεν είναι κάτι σοβαρό και έτσι θα ακολουθήσει κανονικά την ομάδα στο Ισραήλ.
Στην αποστολή μετέχουν οι Μυλωνάς, Κεδέρης, Δομπρής, Νικολαϊδης, Αραμπατζής, Παπαδιονυσίου (ΑΕΚ), Τσίλης, Λιάπης, Καραμπουρνιώτης, Κανδύλας, Μάλλιος (Ολυμπιακός), Κυπραίος (ΠΑΟΚ), Ηλιόπουλος (Νορντχάιμ- Γερμανία), Μπουκοβίνας (Ες- Λουξεμβούργο), Πασσιάς (Σβερίν- Γερμανία), Κοτανίδης (Θιουδάδ Ρεάλ- Ισπανία).
Εκτός 16αδας έμειναν οι Καλόμοιρος, Μούγιτς και Αραπακόπουλος που ταλαιπωρήθηκε από ίωση όλη την εβδομάδα.

Πρόγραμμα
Σάββατο 11 Ιανουαρίου
Τελ Αβίβ 18:10 Ισραήλ- Ελλάδα
Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020
17:00 Κύπρος- Φινλανδία

H βαθμολογία (σε 5 ματς)
1. Ελλάδα 8
2. Ισραήλ 7
3. Φινλανδία 5
4. Κύπρος 0

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/