Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Έτοιμη για σπουδαία πράγματα η Αρτυματά

Published

on

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της Ελένης Αρτυματά που και φέτος έχει υψηλούς στόχους με αποκορύφωμα το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα.

H Κύπρια πρωταθλήτρια των 400μ. έχει ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο της προετοιμασίας της με το γκρουπ του Αντώνη Γιαννουλάκη και ετοιάζεται να ξεκινήσει τους αγώνες για το 2019 στον ανοιχτό στίβο.

Έχοντας κάνει πέρσι ατομικό και παγκύπριο ρεκόρ στα 400μ. με 51.14, φέτος θέλει να κατέβει τα 51 δευτερόλεπτα. Μετά από ένα ιδιαίτερα δύσκολο 2018 με αρκετές ατυχίες να την έχουν ταλαιπωρήσει, το 2019 προβλέπεται να είναι η καλύτερή της χρονιά (μέχρι την επόμενη).

Αρχή στους αγώνες θα κάνει στις 26 Μαΐου στην Τοσκάνη, στις 4 Ιουνίου θα ταξιδέψει στη Ρίγα της Λετονίας και μία εβδομάδα αργότερα στις 12 Ιουνίου, θα τρέξει σε ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά μίτινγκ, αυτό του Μπίντγκοτς στην Πολωνία.

Στις 20 Ιουνίου, κλήθηκε από τους διοργανωτές του περίφημου Γκόλντεν Σπάικ της Οστράβα, να τρέξει στα 300μ. που είναι μια κούρσα που στήθηκε για να επιχειρήσει η Σονάι Μίλερ Ουίμπο, να κάνει παγκόσμιο ρεκόρ (34.14 της Μαρίτα Κοχ).

Ο πρώτος κύκλος των αγώνων για την Αρτυματά θα ολοκληρωθεί στο Τίμπιγκεν της Γερμανίας στις 22 Ιουνίου με την ίδια να έχει ξεμπερδέψει με το όριο (51.80) από νωρίς.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/