Connect with us

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ

Ήττα και 5η θέση για Τζιουμάκα, Κανέλλο

Published

on

Στα προημιτελικά του τουρνουά ενός αστεριού της Ίου σταμάτησε η πορεία Στέλιου Τζιουμάκα, Ιάσωνα Κανέλλου.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Το δίδυμο που δημιουργήθηκε πριν από λίγο καιρό και αναμένεται να μας εκπροσωπήσει την άλλη εβδομάδα στο Continental Cup, ηττήθηκε με 2-0 (21-13, 21-16) από τους Γάλλους Γκοσελίν, Σιλβέστρ, οι οποίοι αν και ξεκίνησαν την πορεία τους από τα προκριματικά έχουν καταφέρει να φτάσουν στα ημιτελικά.

Εκεί προκρίθηκαν και οι Αυστριακοί Φρίεντλ, Τρούμερ που επικράτησαν με 2-0 (21-16, 21-18) των Νορβηγών Μπέργκερουντ, Ρέτερχολτ, οι Τσέχοι Χαμπρ,Λεντς οι οποίοι νίκησαν με το ίδιο σκορ αλλά πολύ πιο δύσκολα (19-21, 25-27) τους Λετονούς Σμέντις, Ρέγκζα και οι Ρώσοι Σίβολαπ, Γιαρζούτκιν που νίκησαν στο θρίλερ με 2-1 (21-18, 12-21, 18-16) τους Τσέχους Βάις, Ντζαβόρονοκ.

Μετά την ήττα των Τζιουμάκα, Κανέλλου οι μοναδικές ελληνικές παρουσίες που συνεχίζουν στην Ίο είναι οι Τσοπούλου, Μαναβή και οι Κύπριες Αγγελοπούλου, Κωνσταντοπούλου (οι δικοί τους προημιτελικοί στο ταμπλό των γυναικών ήταν προγραμματισμένοι να ξεκινήσουν στις 11:00).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/