Connect with us

ΤΕΝΙΣ

Ίντιαν Γουέλς: Ασταμάτητη η Ζαμπέρ, έκπληξη η Μπαδόσα

Published

on

Η Ονς Ζαμπέρ συνεχίζει να γράφει ιστορία στο Ίντιαν Γουέλς και τη Δευτέρα θα είναι σίγουρα στο Τοπ10 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η 27χρονη Τυνήσια τενίστρια νίκησε και τη φορμαρισμένη Ανέτ Κονταβέιτ 2-0 (7-5, 6-3) στον προημιτελικό και το τελευταίο της εμπόδιο για τον τελικό, είναι η επίσης εκπληκτική Πόλα Μπαδόσα που επικράτησε της Αντζελίκ Κέρμπερ με 2-0 (6-4, 7-5). O συγκεκριμένος ημιτελικός είναι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές φίλες που φρόντισαν να το δείξουν ήδη με τις δηλώσεις τους. «Ελπίζω να παίξει 5 ώρες κόντρα στην Κέρμπερ» δήλωσε η Ζαμπ΄έρ για να απαντήσει η Μπαδόσα μετά τον αγώνα της: «Ελπίζω απόψε να φάει πολλ΄ά μπέργκερ για να μην μπορεί να παίξει».
Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν η Βικτόρια Αζαρένκα που έβαλε τέλος στην πορεία της Τζέσικα Πεγκούλα κερδίζοντας την 2-0 (6-4, 6-2) μα την Γέλενα Οσταπένκο. Η Λετονή έδωσε μάχη με την Σέλμπι Ρότζερς την οποία και νίκησε 2-1 (6-4, 4-6, 6-3).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/