Connect with us

ΤΕΝΙΣ

Ίντιαν Γουέλς: Στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς, αποκλείστηκε ο Μεντβέντεφ

Published

on

Άλλη μια νίκη με ανατροπή για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Ίντιαν Γουέλς που ξεπέρασε και το εμπόδιο του Άλεξ Ντε Μινόρ στο δρόμο για τον τελικό του μάστερς της ερήμου. Αυτή ήταν η 54η φετινή για το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης!

Ο 23χρονος Έλληνας τενίστας για άλλη μια φορά έδειξε την ποιότητα του στις δύσκολες στιγμές. Έχασε το πρώτο σετ 7-6 από τον 22χρονο Αυστραλό (Νο27), όμως παίζοντας εκπληκτικό τένις, γύρισε τον αγώνα. Πήρε το δεύτερο σετ 7-6 αν και βρέθηκε δύο πόντους από τον αποκλεισμό και στο τρίτο έκανε… πάρτι. Το κέρδισε με 6-2 έκανε το 2-1 σε δύο ώρες και 43 λεπτά, το σκορ στις αναμετρήσεις με τον Ντε Μινόρ 6-0 και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι (Γεωργία, Νο36) για τρίτη φορά στην καριέρα του μετρώντας δύο νίκες και καμία ήττα. Ο Γεωργιανός στον 4ο γύρο απέκλεισε τον Κάρεν Κατσάνοφ (Ρωσία, Νο29) κερδίζοντας τον 2-0 (6-4, 7-6).
Η έκπληξη της ημέρας σημειώθηκε από τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (Βουλγαρία, Νο28) που άφησε εκτός συνέχειας το Νο1 του ταμπλό, Ντανιίλ Μεντβέντεφ (Ρωσία, Νο2). Αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 (6-4) και 4-1 στο 2ο σετ, ο Βούλγαρος έκανε τρομερή ανατροπή. Ισοφάρισε με σερί 6-0 γκέιμ το δεύτερο σετ (6-4) για να κάνει το 1-1 και στο τρίτο… σφυροκόπησε τον Μεντβέντεφ που δεν είχε απαντήσεις για να το πάρει με 6-3 να κάνει το 2-1 και να περάσει ο Ντιμιτρόφ στα προημιτελικά.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/