Connect with us

ΤΕΝΙΣ

Ίντιαν Γουέλς: Χωρίς τοπ10 τα προημιτελικά

Published

on

Το γυναικείο τουρνουά του Ίντιαν Γουέλς έφτασε στα προημιτελικά με τα φαβορί να έχουν εξολοθρευτεί και την Ονς Ζαμπέρ να δείχνει πως είναι αυτή της στιγμή η επικρατέστερη για την κατάκτηση του τίτλου.

Η Μπαρμπορα Κρεϊτσίκοβα (Τσεχία, Νο5) ήταν η τελευταία που είχε απομείνει στο ταμπλό από το τοπ10. Η Πόλα Μπαδόσα (Ισπανία, Νο27) όμως έκανε την έκπληξη και με εξαιρετικό τένις, απέκλεισε τη νικήτρια του Ρολάν Γκαρός επικρατώντας με 2-0 (6-1, 7-5). Νωρίτερα, η Γέλενα Οσταπένκο (Λετονία, Νο29) κέρδιζε την Ίγκα Σβιότεκ (Πολωνία, Νο4) με 2-0 (6-4, 6-3) για να την αφήσει εκτός προημιτελικών. Στον 4ο γύρο αποκλείστηκε και η Ελίνα Σβιτολίνα (Ουκρανία, Νο7) χάνοντας από την Τζέσικα Πέγκουλα (ΗΠΑ, Νο24) επίσης με 2-0 (6-1, 6-1).
Ασταμάτητη δείχνει η Ονς Ζαμπέρ (Τυνησία, Νο14) που νίκησε εύκολα την Άνα Καλίνσκαγια (Ρωσία, Νο93) με 2-0 (6-2, 6-2). H Ζαμπέρ γράφει ιστορία καθώς με την πρόκριση της στα προημιτελικά και το συνδυασμό των υπολοίπων αποτελεσμάτων, η Δευτέρα θα είναι σίγουρα στο Τοπ10 (Νο10) και θα είναι η πρώτη Τυνήσια που το έχει καταφέρει.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών

Ανέτ Κονταβείτ (Εσθονία. Νο20) – Ονς Ζαμπέρ (Τυνησία, Νο14)
Πόλα Μπαδόσα (Ισπανία, Νο27) – Αντζελίκ Κέρμπερ (Γερμανία, Νο15)
——-
Βικτόρια Αζαρένκα (Λευκορωσία, Νο32) – Τζέσικα Πέγκουλα (ΗΠΑ, Νο24)
Σέλμπι Ρότζερς (ΗΠΑ, Νο44) – Γέλενα Οσταπένκο (Λετονία, Νο29)

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/