Connect with us

ΤΕΝΙΣ

Όπεν Αυστραλίας: Η Οσάκα στον τελικό

Published

on

Στον τέταρτο τελικό γκραν σλαμ της καριέρας της προκρίθηκε πριν από λίγο η Ναόμι Οσάκα επικρατώντας επί της Σερένα Γουίλιαμς.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Παίζοντας εξαιρετικό τένις για 75 λεπτά, η Οσάκα νίκησε 2-0 (6-3, 6-4) την Γουίλιαμς στον πρώτο ημιτελικό του όπεν της Αυστραλίας βάζοντας τέλος (για άλλη μια φορά) στην προσπάθεια της για κατάκτηση του 24 γκραν σλαμ της καριέρας της. Από την άλλη, η Οσάκα διεκδικεί το 4ο γκραν σλαμ και 2ο όπεν Αυστραλίας (ήταν η νικήτρια το 2019) έχοντας μέχρι στιγμής το απόλυτο 3/3. Το απόλυτο έχει και στους ημιτελικούς καθώς δεν έχει ηττηθεί ποτέ. H σημερινή νίκη για την Οσάκα ήταν η 13η συνεχόμενη σε γκραν σλαμ και είναι το δεύτερο μεγαλύτερο σερί μετά τις 18 συνεχόμενες νίκες που η ίδια είχε πετύχει το 2018 στο αμερικάνικο όπεν και το 2019 στο Ρολάν Γκαρός.
Στον τελικό θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Καρολίνα Μούχοβα (Νο27) – Τζένιφερ Μπρέιντι (Νο24).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/