Connect with us

ΒΟΛΕΪ

ΑΟ Θήρας: Επική ανακοίνωση ανανέωσης με την Αρτακιανού

Published

on

Με στίχους από το τραγούδι Λάβα, ανακοίνωσε ο ΑΟ Θήρας την παραμονή για 8η συνεχόμενη χρονιά της Μαριαλένας Αρτακιανού…

Στη μεγάλη επιτυχία που έγραψε η Λίνα Νοκολακοπούλου και τραγούδησε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη γίνεται λόγος για το «… ηφαίστειο που ξυπνά, εφτά γεννιές σβηστό» κι ο ΑΟΘ αναφέρει ότι μάλλον θα πρέπει να αλλάξει καθώς η Μαριαλένα ξεπέρασε το… ψυχολογικό όριο των 7 ετών και συνεχίζει στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σαν ηφαίστειο που ξυπνά
εφτά γενιές σβηστό
Λάβα μου, λάβα μου
αίμα μου ζεστό…»

Για χάρη της Μαριαλένας Αρτακιανού ίσως η Λίνα Νικολακοπούλου χρειαστεί να αναπροσαρμόσει τους στίχους της τεράστιας επιτυχίας της…

Η λίμπερο της Εθνικής ομάδας θα συνεχίσει να φορά και τη φανέλα του ΑΟ Θήρας καθώς η καριέρα της είναι συνυφασμένη με τα γαλανόλευκα (ξεκίνησε την καριέρα της στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης).

Η Μαριαλένα, αφού συμμετάσχει με την Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα επιστρέψει στη βάση της για 8η συνεχόμενη χρονιά και θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της στην ομάδα μας.
Ο Α.Ο. Θήρας της εύχεται καλή επιτυχία στην εκπλήρωση των προσωπικών και ομαδικών στόχων.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/