Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Αγώνας Σουηδίας-Νορβηγίας με Ντουπλάντις και Σταλ

Published

on

Τα δύο μεγάλα ονόματα της Σουηδίας θα πρωταγωνιστήσουν στο διεθνές μίτινγκ Κάρλσταντ της Στοκχόλμης που θα γίνει υπό νέα μορφή.

Το μίτινγκ που ανήκε στη σειρά του κοντινένταλ τουρ και ήταν προγραμματισμένο για τις 8 Ιουλίου αναπροσαρμόστηκε σε μία μάχη μεταξύ των δύο σκανδιναβικών χωρών. Τα αγωνίσματα που θα δούμε στο στάδιο της Στοκχόλμης θα είναι αυτά που απαρτίζουν το δέκαθλο στους άνδρες και το έπταθλο στις γυναίκες. Οι Μόντο Ντουπλάντις και Ντάνιελ Σταλ θα είναι οι εκπρόσωποι της Σουηδίας σε επί κοντώ και δισκοβολία αντίστοιχα. Στις γυναίκες έχει επιβεβαιωθεί η παρουσία της Χάντι Σάνια στο μήκος και της Φάνι Ρους στη σφαιροβολία. Στόχος των διοργανωτών στις γυναίκες είναι να ξεπεράσουν στο σύνολο οι αθλήτριες της χώρας το ευρωπαϊκό ρεκόρ επτάθλου των 7032 βαθμών της δικής τους Καρολίνα Κλουφτ.

Έχει μείνει ακόμα ανοικτό το ενδεχόμενο να δεχθούν και άλλη μία πανευρωπαϊκή ομάδα οι διοργανωτές, αλλά αυτό ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί. Το μίτινγκ θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών αλλά θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/