Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Αναβλήθηκε η κλήρωση λόγω κορωνοϊού

Published

on

Σε άλλο επίπεδο οδηγεί τις ιερές παραδόσεις της η ΕΣΑΠ, καθώς φέτος πέρα από τη (δεδομένη) αναβολή στην έναρξη του πρωταθλήματος, είχαμε και αναβολή της κλήρωσης!

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Τα έκτακτα μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση για την Αττική μετά τα αυξημένα κρούσματα, επιτρέπουν συναθροίσεις έως και 9 ατόμων, κι έτσι παρά τις όποιες προσπάθειες έκανε η ΕΣΑΠ σήμερα το πρωί ανακοίνωσε την αναβολή της εκδήλωσης που ήταν προγραμματισμένη για αύριο το βράδυ.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για τις επαφές με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά και την ΕΡΤ, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι ξεκάθαρο ως προς το πότε και με ποιο τρόπο θα γίνει η κλήρωση, καθώς όπως αναφέρεται στο κλεισιμο της σχετικής ανακοίνωσης:

«Ζητούμε την κατανόηση των σωματείων και των προπονητών και είμαστε σίγουροι πως αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της κατάστασης.
Στην περίπτωση που η πορεία της πανδημίας COVID-19 στη χώρα είναι τέτοια που δεν επιτρέπει χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων η Ε.Σ.Α.Π. θα εξετάσει το ενδεχόμενο να διεξάγει την κλήρωση ακόμα και διαδικτυακά και πάντα σε απ΄ευθείας μετάδοση από την Δημόσια Τηλεόραση και το ΕΡΤ Sports HD.»

Σύμφωνα με τον ανεπίσημο προγραμματισμό της ΕΣΑΠ το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου θα ξεκινήσει το Λιγκ Καπ και στις 10 και 11 του μήνα το πρωτάθλημα, ωστόσο πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι πάμε για μία εβδομάδα μετά…

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/