Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Αναβολή πρωταθλημάτων σε Ιταλία, Ιράν λόγω κορωνοϊού

Published

on

Η εξάπλωση του κορωνοϊού με ταχύτατους ρυθμούς στις δύο χώρες προκάλεσε την αναβολή όλων των αγώνων σε Ιταλία, Ιράν.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Την αρχή είχε κάνει η γυναικεία λίγκα της Ιταλίας η οποία από το Σάββατο είχε ανακοινώσει την αναβολή όλων των αγώνων που είναι προγραμματισμένη για το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Χθες το βράδυ ήταν η σειρά της ανδρικής λίγκας να ανακοινώσει την αναβολή των αγώνων ευθυγραμμιζόμενη με την ανάλογη απόφαση της Ομοσπονδίας.

Αυτό που δεν ξεκαθαρίζεται στις σχετικές ανακοινώσεις είναι για το αν η αναβολή θα συνεχιστεί και τις επόμενες εβδομάδες (κάτι που αν συμβεί θα τινάξει τον προγραμματισμό στον αέρα), ενώ μείζον θέμα δημιουργείται και με τη συμμετοχή των ιταλικών ομάδων στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα (ήδη έχει αναβληθεί ο προγραμματισμένος για αύριο αγώνας Μιλάνο-Σααρέμα για το Challenge Cup).

Ανάλογο σοβαρό πρόβλημα προκλήθηκε και στο Ιράν με την έξαρση κρουσμάτων του κορωνοϊού, με την Ομοσπονδία να συγκαλεί έκτακτη σύσκεψη με τους εκπροσώπους όλων των ομάδων (ανδρών-γυναικών) όπου αποφασίστηκε η επ αόριστον αναβολή των πρωταθλημάτων.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/