Connect with us

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ο Διαθεσόπουλος

Published

on

Άλλη μια επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sportsfeed που από το 2020 αναφέρει ότι ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος θα κατέλθει ως υποψήφιος εκπρόσωπος της ΚΟΕ για την ΕΟΕ.

Την υποψηφιότητα του ανακοίνωσε επίσημα ο ίδιος σήμερα, μέσα από το επίσημο σάιτ της ομοσπονδίας… Βέβαια το σάιτ της ομοσπονδίας δε φιλοξένησε και την ανακοίνωση του Νίκου Ξυλούρη…

Η ανακοίνωση της ΚΟΕ για τον Διαθεσόπουλο:

«Υποψήφιος για τη νέα Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ), στις επικείμενες εκλογές της ΚΟΕ (28 & 29 Μαρτίου), θα είναι ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δημήτρης Διαθεσόπουλος.

Η υποψηφιότητα του διατελέσαντος και Γενικού Γραμματέα της ΕΟΕ (πρώην ΕΟΑ), τις περιόδους 1989-1992 και 1997-2004 και αρχαιότερου μέλους της Ολομέλειας της, έρχεται να επιβεβαιώσει την καθολική αποδοχή του στο Αθλητικό Κίνημα, για την πολύτιμη προσφορά, αλλά και την καθοριστική συμβολή του στις αξίες, των Ολυμπιακών Ιδεωδών και του Αθλητισμού, στην πολύχρονη διαδρομή του.
Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, με αφορμή την υποψηφιότητα του, δήλωσε τα εξής: “Η συμμετοχή στα δρώμενα του Ολυμπισμού, των Ιδεωδών και των Αξιών του, με τις υπηρεσίες μου και από υψηλές θέσεις ευθύνης στην διαδρομή μου στον Αθλητισμό, αποτελεί κορυφαία επιλογή των προσωπικών μου αρχών. Υπηρέτησα και υπηρετώ με βάση όλα αυτά τα υψηλά ιδανικά τον Αθλητισμό και με αυτές τις αρχές που εμφορούμαι θα συνεχίσω να τον υπηρετώ. Η υποψηφιότητα μου για εκλογή και στη νέα Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, στις επικείμενες εκλογές της ΚΟΕ, αυτό σηματοδοτεί, αυτό το μήνυμα στέλνει στα σωματεία – μέλη της μεγάλης οικογένειας της Ομοσπονδίας μας. Με το ίδιο σθένος και θάρρος της γνώμης και άποψης, την ίδια καθαρότητα των θέσεων μου και αρχών μου, θα συνεχίσω να πράττω, να διακονώ και να υπηρετώ τον Αθλητισμό και το μεγαλείο του».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/