Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Ανανέωσε με ΠΑΟΚ ο Τακουρίδης

Published

on

Ο Γιάννης Τακουρίδης θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να φορά την ασπρόμαυρη φανέλα του ΠΑΟΚ.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Ο διεθνής κεντρικός είχε έρθει στον Δικέφαλο στα μέσα της σεζόν 2015-2016 από την Παναχαϊκή και έχει ρίξει άγκυρα στους ασπρόμαυρους έχοντας δύο πρωταθλήματα και ισάριθμα Κύπελλα.

«Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή, κ. Φιλίποφ, για την εμπιστοσύνη τους, όπως επίσης και τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη. Δεν θα μιλήσω για στόχους διότι είναι γνωστοί και πάντα οι ίδιοι», σχολίασε μετά την επισημοποίηση της παραμονής του και συμπλήρωσε: «Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε όλοι μαζί, σαν οικογένεια, με κάλο κλίμα και με το ίδιο πάθος για επιτυχία. Εύχομαι να είμαστε όλοι Υγιείς σε αυτή την προσπάθεια στη νέα χρονιά και στο τέλος να πανηγυρίσουμε, μαζί με τον κόσμο μας, την επιστροφή στην κορυφή».

Έτσι πλέον απομένει να μάθουμε ποια θα είναι η τριπλέτα των ξένων (ακραίος, διαγώνιος, κεντρικός) οι οποίοι θα πλαισιώσουν τον Στίβεν Μάρσαλ για να ολοκληρωθεί το φετινό παζλ του Δικεφάλου.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/