Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Απάντησε ο Ολυμπιακός και 2-2

Published

on

Εντυπωσιακή είναι η σειρά των φετινών τελικών των πλέι οφ που κρίνουν τον τίτλο στο πρωτάθλημα υδατσφαίρισης της Α1 γυναικών.

Ο Ολυμπιακός ξαναπήρε το πλεονέκτημα έδρας που του είχε σπάσει ο ΝΟ Βουλιαγμένης, καθώς επικράτησε με 9-5 στο κολυμβητήριο του Λαιμού, στον τέταρτο μεταξύ τους αγώνα και ισοφάρισε σε 2-2 νίκες, γυρίζοντας τη σειρά στον Πειραιά. Οι δύο μονομάχοι θα λύσουν τις διαφορές τους στο πέμπτο και τελευταίο τελικό την Πέμπτη 16 Μαΐου, στις 19:30, στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά.

Οι ερυθρόλευκες, με βασικό όπλο την άμυνα και σωστές επιλογές επιθετικά σε κρίσιμα σημεία (ιδίως στον π.π.) επέβαλαν τον ρυθμό τους από το δεύτερο οκτάλεπτο, προηγήθηκαν 4-1, ο ΝΟΒ μείωσε σε 6-3, ο Ολυμπιακός, όμως, έφτασε μέχρι και το 8-3 υπέρ του.

Οκτάλεπτα1-0, 0-4, 2-2, 2-3

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Αλεξία Καμμένου): Τζόνσον, Χαραλαμπίδη 1, Χυδηριώτη, Ελληνιάδη 2, Κοκκινάκη, Ξενάκη, Νίνου Ειρ., Πάτρα, Κώτσια, Διαμαντοπούλου Β., Ράνεϊ 2, Μαστρόκαλου, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Γιαννοπούλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 1, Έγκενς, Ελευθεριάδου 1, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 2, Ασημάκη, Πλευρίτου Μ. 1, Μπάκλινγκ 3, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Δουρέκα Στ., Παπαναστασίου Δ., Κανετίδου.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/