Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Απάντηση Κέλλη στο Sportsfeed

Published

on

Από τον Σπύρο Κέλλη λάβαμε τοποθέτηση απάντηση στο ρεπορτάζ του Sportsfeed (διαβάστε εδώ) σχετικά με τη διάδοχο κατάσταση στον ΣΕΓΑΣ.

Το λάθος που κάνει ο κύριος καθηγητής (το οποίο μάλλον αποτελεί συνήθεια για τους παράγοντες) είναι πως εμείς ασκούμε δημοσιογραφία και όχι αντιπολίτευση. Κάνουμε ρεπορτάζ, διασταυρώνουμε την είδηση και την δημοσιεύουμε. Αρκετές φορές στελέχη του ΣΕΓΑΣ μας έχουν κατηγορήσει για παραπληροφόρηση όπως για παράδειγμα τα περίφημα 800αρια για τα οποία δεχθήκαμε επώνυμη και ανώνυμη λυσσαλέα επίθεση. Ουδείς βέβαια βγήκε να πει εκ των υστέρων ότι (και) αυτό το ρεπορτάζ ήταν έγκυρο και στρουθοκαμηλίζοντας αγνοούν τα 800αρια που επέμεναν ότι δικαιούνται τα σωματεία.
Τις ανυπόστατες και αβάσιμες πληροφορίες, ας τις ψάξει ο κύριος καθηγητής εντός του ΣΕΓΑΣ. Τα κείμενα μας είναι δημόσια με υπογραφή και προς κρίση των αναγνωστών μας.
ΥΓ1. Υποψήφιος πρόεδρος δεν υπάρχει κύριε καθηγητά. Για διοικητικό συμβούλιο ψηφίζουν. Εμείς απλά το Plan B γράψαμε το οποίο ειπώθηκε από χείλη εκλεγμένα.
ΥΓ2. Κύριε καθηγητά, στον Ηρακλή μέσα μεγάλωσα και ξέρω πολλά…

Ακολουθεί η τοποθέτηση του κυρίου καθηγητή:

«Σε σημερινό άρθρο σας με χρίζετε υποψήφιο πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ για τις επικείμενες εκλογές. Πρέπει να τονίσω ότι και στο παρελθόν υπήρξαν ανάλογες αναφορές γύρω από το όνομά μου στις οποίες δεν αντέδρασα γιατί δεν είναι στις αρχές μου να ασχολούμαι με ανακριβείς και ανυπόστατες αναφορές. Το σημερινό δημοσίευμα όμως αν και διακρίνεται ακόμη περισσότερο για τις ανακρίβειες, τις ανυπόστατες και τελείως αβάσιμες πληροφορίες που περιέχει, καθώς και τις σκοπιμότητες που κρύβει δεν μπορεί να μείνει αναπάντητο. 

Αρχικά πρέπει να ‘ευχαριστήσω΄ τον αρθρογράφο γιατί θεωρεί σίγουρη την επικράτηση της παράταξης της οποίας ηγείται ο Βασίλης Σεβαστής, ο οποίος το τελευταίο διάστημα επανειλημμένα έχει εκφράσει ξεκάθαρα ότι θα ηγηθεί της παράταξης και θα είναι ο επόμενος πρόεδρος. Και πρέπει να γνωρίζετε φυσικά ότι έχει την πλήρη υποστήριξη όλων μας, όσων συμμετείχαν στο παρελθόν και συμμετέχουν και σήμερα στην προσπάθεια διατήρησης της ομοσπονδίας μας στην πρώτη θέση στην πατρίδα μας και στην περαιτέρω βελτίωση του αθλήματός μας σε διεθνές επίπεδο. 

Σχετικά με την αναφορά στο πρόσωπό μου θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εκτός από ΄θεωρητικός της προπονητικής’ υπηρέτησα και υπηρετώ τον στίβο τα τελευταία 50 χρόνια ως αθλητής, ως προπονητής στίβου και ως ακαδημαϊκός δάσκαλος. 

Ολοκληρώνοντας την ακαδημαϊκή μου σταδιοδρομία θεώρησα σκόπιμο να συμμετάσχω στη διοίκηση της ομοσπονδίας χωρίς απαιτήσεις για την ανάληψη επιτελικής θέσης, προσφέροντας τις υπηρεσίες μου όπου και όταν μου ζητήθηκε και ιδιαίτερα στον τομέα της επιμόρφωσης και επιστημονικής στήριξης των αθλητών και των προπονητών. Τη συμμετοχή μου αυτή σκοπεύω να τη συνεχίσω, εφόσον εκλεγώ, με την παράταξη που συμμετέχω ως ίσος μεταξύ ίσων,  στοχεύοντας στην  περαιτέρω ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού στη χώρα μας.

Σπύρος Κέλλης, Ομότιμος καθηγητής ΑΠΘ, Μέλος Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/