Connect with us

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απάντηση Σπύρου Καλοζούμη

Published

on

Από τον έφορο του ΣΕΓΑΣ, Σπύρο Καλοζούμη λάβαμε και δημοσιεύουμε αυτούσια δίχως την παραμικρή παρέμβαση την ακόλουθη τοποθέτηση.

«Κύριε Νικολάου
Σε ανάρτηση σας στο EDITORAL στις 2/3/2020 με τιτλο θα παραιτηθει κανείς; Με εκπληξη διαβασα οτι αναφερετε οτι ευρισκομουν στον αγωνιστικο χωρο κατα την διαρκεια του αγωνισματος του επι κοντω στο πανελληνιο πρωταθλημα κλειστου στιβου και παρενεβει σε συνενοηση με τον προπονητή Μανωλη Καραγιαννη να υποδειξω στον εφορο του αγωνισματος να επαναληφθει η προσπαθεια της πρωταθλητριας Ελενη Πολακ. Μου δινετε το δικαιωμα να σας διαψευσω και να σας καταγγειλω οτι γραφετε και διαδιδετε ψεματα. Καθ’ ολη την διαρκεια του αγωνισματος βρισκομουν στα δημοσιογραφικα θεωρεια αναμεσα στον Αντιπροεδρο του ΣΕΓΑΣ Κυριο Π. Δημακο και τον δημοσιογραφο κυριο Μακη Τσιλκο που επικαλουμε την μαρτυρια τους. Επισης επικαλουμε την μαρτυρια του προπονητη Κυριου Φωτη Κατσικα που ηρθε εκει που βρισκομουν να διαμαρτηρηθει για το συμβαν δινοντας του την απαντηση”γιατι διαμαρτυρεσε σε εμενα , να απευθυνθεις στον εφορο του αγωνισματος”. Ακομη δεν γνωριζα για την ενσταση του συλλογου της ΚΗΦΙΣΙΑΣ ουτε αναμειχθηκα για την εκβαση της  διοτι ουτε βαθμολογικο ενδιαφερον ειχε το αποτελεσμα του αγωνα για τον συλλογο μου ουτε προνομια για την αθλητρια ουτε οικονομικα οφελη. Εαν ειμουν στον αγωνιστιο χωρο επικαλομαι να μου υποδειξετε το βιντεο που εσεις επικαλειστε. Επικαλουμε δε το συνολο των παρεβρισκομενων κριτων και του Εφορου του αγωνισματος. Η καθοδος μου στον αγωνιστικο χωρο εγινε πολυ αργοτερα και μονο για να κανω απονομη. Για να σας διευκολυνω δε στην εφορια του Επι κοντω κατα την διαρκεια των διαβουλευσεων παρευρισκοταν το μελος της Ελλανοδικου Επιτροπης Κ. Σαββας Νικολαιδης. Καταγγελω  και λιπουμαι για το τροπο που λειτουργειτε διασπειροντας ψευδεις και συκοφαντησκες ειδησεις παραπλανονας τους αναγωνστες. Παρακαλω βαση του νομου να αναρτησετε την παρουσα επιστολη μου διαψευσης και επιφυλασομαι παντως νομιμου δικαιωματος μου.

Ευχαριστω 

ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΛΟΖΟΥΜΗΣ

Εφορος Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ»

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/