Connect with us

ΤΕΝΙΣ

Αποκλεισμός για Περβολαράκη

Published

on

Ο Μιχάλης Περβολαράκης δεν κατάφερε να συνεχίσει την πορεία του στο τουρνουά του Μπέντιγκο γνωρίζοντας την ήττα από τον Αμερικανό Μάρκος Γκιρόν με 6-3, 6-0 σε 58 λεπτά.

του Θανάση Σταθόπουλου
[email protected]

Η πορεία του Μιχάλη Περβολαράκη ολοκληρώθηκε στη φάση των «32» στο τουρνουά ATP Challenger που διεξάγεται στο Μπέντιγκο της Αυστραλίας, με τον 23χρονο Έλληνα τενίστα να παρουσιάζει και πάλι προβλήματα από τη θέση του σερβίς. Χαρακτηριστικό είναι ότι πέρασε μόλις το 52% των πρώτων σερβίς, ενώ οι κερδισμένοι πόντοι στο πρώτο σερβίς πέρασαν με δυσκολία το 60%. Αυτό ήταν κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Γκιρόν, ο οποίος έχοντας 4/7 μπρέικ έφτασε σε μια εύκολη νίκη, αλλά και πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Ο Αμερικανός χρειάστηκε ένα μπρέικ στο πρώτο σετ, αλλά παράλληλα χρειάστηκε να σβήσει τα τέσσερα μπρέικ-πόιντ του Περβολαράκη στο ένατο γκέιμ, στο μοναδικό που ο Νο483 του κόσμου απείλησε το σερβίς του Γκιρόν.
Στο δεύτερο σετ ο Νο 112 στον κόσμο, δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Περβολαράκη, και χωρίς να παραχωρήσει ούτε ένα γκέιμ έφτασε στη νίκη με 6-0.
Στον επόμενο γύρο ο Νο7 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει τον Ινδό Σασικουμάρ Μουκούντ, ο οποίος είχε μια σχετικά άκοπη πρόκριση, μετά την αποχώρηση του Ιάπωνα Γιοσιχίτο Νισιόκα στο τέλος του πρώτου σετ κι ενώ ο Ινδός ήταν μπροστά στο σκορ με 5-2.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/