Connect with us

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ

Αποκλεισμός στο Μεξικό για Βίκυ, Πένυ

Published

on

Πρόωρο αντίο στο δεύτερο τετράστερο τουρνουά που διεξάγεται στο Κανκούν της Ελβετίας για την εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη ηττήθηκε στον δεύτερο προκριματικό γύρο και δεν μπόρεσε να μπει στο κυρίως ταμπλό μετά από ένα ματς θρίλερ κόντρα στις Ολλανδέζες Σταμ, Σχον που επικράτησαν με με 2-0 (23-21, 21-19).

Στο πρώτο σετ το ελληνικό δίδυμο είχε την ευκαιρία να το κατακτήσει, καθώς προηγήθηκε με 21-20, όμως τρία συνεχόμενα μπλοκ της Σταμ έφεραν την ανατροπή και έδωσαν το σετ στην Ολλανδία με 23-21.

Στο δεύτερο σετ, οι δύο ομάδες πήγαν χέρι χέρι μέχρι το φινάλε. Με το σκορ στο 19-19, δύο συνεχόμενοι πόντοι της Σταμ έδωσαν τη νίκη και την πρόκριση στις Ολλανδέζες με 21-19 και 2-0 σετ.

Η Εθνική μας ομάδα θα επιστρέψει τώρα στην Ελλάδα και θα μπει στη τελική ευθεία για τη δεύτερη φάση του προολυμπιακού τουρνουά – Continental Cup στην Τουρκία το τριήμερο 6-9 Μαΐου.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/