Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Αποστολή Βουδαπέστη: Μαθαίνει αντιπάλους στα νοκ άουτ

Published

on

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών αντιμετωπίζει αύριο τη Γεωργία για τη 2η αγωνιστική του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όμως ενδιαφέρον υπάρχει και σε άλλες αναμετρήσεις καθώς θα βγουν οι αντίπαλοι μας στα νοκ άουτ.

Βουδαπέστη Πηνελόπη Γκιώνη – [email protected]
φωτογραφίες Στεφανία Ντόκου – sportsimages.gr

Καλώς εχόντων των πραγμάτων η Εθνική δε θα έχει πρόβλημα στην αναμέτρηση με την ομάδα της Γεωργίας και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη. Από κει και πέρα το ενδιαφέρον για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου στρέφεται αρχικά στον δεύτερο όμιλο όπου περιμένει να μάθει τον 3ο που θα είναι ο αντίπαλος της στα χιαστί. Αν η Ολλανδία κερδίσει και τη Ρωσία αύριο, τότε οι Ρώσοι με τους Ρουμάνους θα παλέψουν για την 3η θέση. Η ομάδα που θα κερδίσει στη μεταξύ τους αναμέτρηση θα είναι αυτή που θα διασταυρωθεί με την Εθνική στα χιαστί.
Μεγαλύτερο ίσως ενδιαφέρον για την Ελλάδα έχει η αναμέτρηση της Κροατίας με το Μαυροβούνιο στον πρώτο όμιλο. Η ομάδα που θα κερδίσει θα καταλάβει την πρώτη θέση στον όμιλο και θα περιμένει την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου στον αγώνα που ενδεχομένως να κρίνει και το Ολυμπιακό εισιτήριο αν υποθέσουμε ότι Σερβία, Ιταλία και Ισπανία (που έχουν ήδη Ολυμπιακή πρόκριση) θα φτάσουν και αυτές μέχρι την τετράδα με την τελευταία να το πετυχαίνει αν αύριο κερδίσει την Ουγγαρία και τη στείλει στα προημιτελικά στην Ιταλία που δείχνει σε καλύτερη κατάσταση από τους Ούγγρους. Αυτό θα είναι και το ιδανικό σενάριο για την ελληνική ομάδα.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/