Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Αποστολή Γκέβλε 2019: Επίδοση 15ετίας από τον Αναγνώστου με χαλασμένο παπούτσι!

Published

on

Ο Μάριος Αναγνώστου, έκανε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου Κ23 την κούρσα της ζωής του που είναι και η κορυφαία που έχει γίνει από Έλληνα τα τελευαία 15 χρόνια!

ΓκέβλεΠηνελόπη Γκιώνη
[email protected]

Από το 2004 είχε Έλληνας δρομέας να κατέβει το 29:40 τη χρονιά που ο Γιάννης Κανελλόπουλος είχε κάνει 28:27.02, ο Μιχάλης Γελασάκης 29:05.37 και ο Νότης Παπούλιας 29:22.49. Από τότε ουδείς κατέβηκε το 29:40 ενώ πέρασε μια δεκαετία που κάποιος κατάφερε να κατέβει τα 30 λεπτά. Στο Γκέβλε ο Μάριος Αναγνώστου έτρεξε σε 29:36 δίχως να έχει τον προπονητή του (για άλλη μία φορά) στο πλευρό του και έχοντα αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα τους προηγούμενους μήνες και ενώ έτρεξε τον αγώνα με το παπούτσι που έβγαλε όλη την προετοιμασία του!

«Το είχαμε πάντα στο μυαλό μας αυτό αλλά πραγματικά δεν πίστευα πως μπορούσα να το καταφέρω. Ο προπονητής μου (Σάββας Κουμπούρας) μου το έλεγε και με πίστευε πάρα πολύ αλλά που να ήξερα οτι έχει δίκιο κι ο,τι θα το κατάφερνα! Νιώθω υπερβολικά χαρούμενος και ικανοποιημένος, δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Μέσα σε όλα, το παππούτσι μου το δεξί μου έχει χαλάσει και πατούσα περίεργα και με ενόχλησε αλλά δεν του έδωσα τόση σημασία. Έτσι κι αλλιώς, αυτά τα παππούτσια έχουν κάνει τόσα χιλιόμετρα και με έβγαλαν ασπροπρόσωπο σήμερα!» δήλωσε ο Μάριος Αναγνώστου φανερά χαρούμενος!

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/