Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Αποστολή Γκέβλε 2019: Καραλής «Ήθελα το χρυσό αλλά δεν βγήκε»

Published

on

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατάφερε να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο σε έναν πολύ ωραίο αγώνα με ρίσκα και αρκετή δράση ενώ έχασε μόνο από τον Γερμανό Μπο Κάντα Λίτα Μπάεχρε.

ΓκέβλεΠηνελόπη Γκιώνη
[email protected]

O Μανόλο σήμερα έκανε έναν καλό αγώνα με ρίσκα για να φτάσει στο χρυσό ενώ ο ανταγωνισμός ήταν αρκετά μεγάλος με τον Γερμανό Λίτα Μπάεχρε να παίρνει το χρυσό με έναν πολύ καθαρό αγώνα. Ο Καραλής είχε έρθει στο Γκέβλε με στόχο να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου και το γεγονός πως δεν το κατάφερε τον αφήνει με μια πίκρα, παρά το ασημένιο μετάλλιο: «Είμαι χαρούμενος από την μια αλλά ήθελα το χρυσό μετάλλιο, είχα έρθει για να το πάρω. Δεν μου έβγαινε σήμερα, δεν ξέρω. Ο Γερμανός έκανε καλό αγώνα και εμένα απλά δεν μου βγήκε. Δεν πειράζει όμως, εμείς συνεχίζουμε. Συνεχίζουμε και πεισμώνουμε!» δήλωσε ο Καραλής λίγο μετά τον γύρο του σταδίου με την ελληνική σημαία στους ώμους του.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/