Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Αποστολή Γκέβλε 2019: Μεγάλο ατομικό ρεκόρ και 7η θέση για την Αλικανιώτη

Published

on

Σε έναν πολύ καλό αγώνα η Σοφία Αλικανιώτη τερμάτισε στην έβδομη θέση κάνοντας ένα πολύ μεγάλο ατομικό ρεκόρ κατά 1 λεπτό!

ΓκέβλεΠηνελόπης Γκιώνη
[email protected]

Η αθλήτρια του Ναπολέοντα Κεφαλόπουλου τερμάτισε 7η στα 20χλμ. βάδην για να διαλύσει το ατομικό της ρεκόρ αφού το κατέρριψε κατά 1 ολόκληρο λεπτό αφού είχε έρθει στο Γκέβλε με 1:40.10 και έπεσε στα 1:39.18! Η Αλικανιώτη έκαναν έναν πολύ σταθερό αγώνα και κάποια στιγμή αντιλήφθηκε πως βρίσκεται κοντά στο να καταρρίψει το ατομικό της ρεκόρ και έτσι πήρε δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσει ενώ και κατά μήκος της διαδρομής υπήρχαν Έλληνες για να εμψυχώνουν τις δύο αθλήτριες που έκαναν μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Λίγο μετά τον τερματισμό της, η νεαρή βαδίστρια έκανε τον σταυρό της και αυτό που επαναλάμβανε ήταν «1 λεπτό ατομικό» με ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη. Η Αλικανιώτη ήταν πλήρως ικανοποιημένη με την έβδομη θέση ανάμεσα στις 21 αθλήτριες και αυτό έβγαινε προς τα έξω μόνο κι από την έκφρασή της. Με όση ανάσα είχε μας είπε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενη, ψάχνοντας τον προπονητή της για να μοιραστεί αυτή την επιτυχία.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/