Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Αποστολή Γκουανγκτζού 2019: Ελλάδα – Ρωσία για την 5η θέση

Published

on

Αρκετές ανατροπές είχε το τουρνουά πόλο των γυναικών στο παγκόσμιο της Γκουανγκτζού με ομάδες όπως η Ρωσία και η Ολλανδία να μένουν εκτός τετράδας.

Εκτός τετράδας έμεινε και η Εθνική, που όμως βρέθηκε αντιμέτωπη με την κορυφαία ομάδα των τελευταίων πέντε ετών και την πλπηρέστερη όλων των εποχών. Το 14-4 από την Ισπανία έστειλε την ομάδα του Γιώργου Μορφέση απένταντι στις ΗΠΑ και το 15-5 κόντρα στην παγκόσμια υπερδύναμη, έστειλε την Εθνική να παίξει για τις θέσεις 5-8 κόντρα στη Ρωσία. Οι Ρωσίδες αποκλείστηκαν από την Αυστραλία και ενώ είχαν δείξει ότι θα είναι από τις διεκδικήτριες μεταλλίων. Εκτός τετράδας έμεινε και η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ολλανδία που δεν μπόρεσε να κερδίσει την πολύ καλή όπως αποδεικνύεται Ισπανία και όπως φαίνεται θα είναι αυτή που θα παίξει στον τελικό κόντρα στις ΗΠΑ αφού η Ουγγαρία δεν πείθει ότι μπορεί να την κερδίσει.

Τα αποτελέσματα:
ΗΠΑ – Ελλάδα 15-5
Ρωσία – Αυστραλία 7-9
Ισπανία – Ολλανδία 12-8
Ιταλία – Ουγγαρία 6-7
Ημιτελικά (Τετάρτη 24/7)
11:00 ΗΠΑ – Αυστραλία
12:30 Ισπανία – Ουγγαρία
Θέσεις 5-8
08:00 Ελλάδα – Ρωσία
09:30 Ολλανδία – Ιταλία

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/