Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Αποστολή Γκουανγκτζού 2019: Η Εθνική έκανε το καθήκον της και τώρα ΗΠΑ

Published

on

Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών, έκανε το καθήκον της στις χιαστί αναμετρήσεις. Νίκησε την Κίνα και την Δευτέρα στις 08:00 θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τις ΗΠΑ.

Γκουανγκτζού   Θανάσης Νικολάου
[email protected] follow me@ThanNikolaou

Το κανονικό της πρόσωπο έδειξε η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών που έκανε πολύ καλό ξεκίνημα στην αναμέτρηση με την Κίνα. Σωστές τοποθετήσεις στην άμυνα, κλείνοντας όλους τους διαδρόμους και καλές επιλογές στην επίθεση. Οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με την Εθνική στο +3 (4-1).

Το καλό ξεκίνημα της Εθνικής στο πρώτο οκτάλεπτο δεν είχε συνέχεια. Στο δεύτερο οκτάλεπτο το επι μέρους σκορ ήταν 2-2 και το συνολικό 6-3, με την Εθνική να μην έχει την ίδια ευχέρεια στην επίθεση που έχει και στο πρώτο οκτάλεπτο, ενώ στην άμυνα έδωσε δικαιώματα στις Κινέζες που το εκμεταλεύτηκαν.

Το ίδιο έργο συνεχίστηκε και στο τρίτο οκτάλεπτο με τις Κινέζες να έχουν αναθαρρήσει και να μειώνουν τη διαφορά στα δύο γκολ (9-7) αλλά η Αβραμίδου με εξαιρετικό πλασαριστό σουτ από την περιφέρεια έκανε το 10-7 για να επαναφέρει τη διαφορά στο +3.

Το τέταρτο οκτάλεπτο ξεκίνησε με κερδισμένο πέναλτι της Ασημάκη που το μετέτρεψε σε γκολ η Τσουκαλά για να κάνει το 11-7. Οι Κινέζες απάντησαν με τη Ζάο που κάνει εξαιρετικό παιχνίδι και θα μπορούσαν να μειώσουν σε 11-9 αλλά έχασαν το πέναλτι που τους δόθηκε και μαζί το μομέντουμ. H Εθνική σκόραρε ακόμα ένα γκολ με τη Χυδηριώτη και το ματς τελείωσε 12-8.

Oκτάλεπτα 4-1, 2-2, 4-4,
Ελλάδα (Μορφέσης) Πλευρίτου 3, Ξενάκη 1, Ελευθεριάδου 1, Νίνου 1, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Χυδηριώτη 2, Τσουκαλά 1,
Κίνα (Γκονγκ) Νιου 1, Ζανγκ 2, Ζάο 4, Γουάνγκ

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/