Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Αποστολή Γκουανγκτζού 2019: Ιταλία – Ισπανία στον τελικό!

Published

on

Ο Σάντρο Καμπάνια τα κατάφερε. Οκτώ χρόνια μετά το χρυσό στο παγκόσμιο της Σαγκάης, οδήγησε την Ιταλία στον τελικό και φυσικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η ομάδα πόλο των ανδρών της Ιταλίας δεν είναι μεταξύ των καλύτερων ομάδων του τουρνουά. Έχει όμως τον καλύτερο προπονητή. Ο Σάντρο Καμπάνια οδήγησε την Ιταλία σε νίκη επί της Ουγγαρίας με 12-10 και θα αντιμετωπίσει στον τελικό της ομάδα της Ισπανίας για τον παγκόσμιο τίτλο.
Οι Ιταλοί αποδείχθηκαν πολύ διαβασμένοι και αν και βρέθηκαν πίσω στο πρώτο οκτάλεπτο με 4-2, με τρομερή αντεπίθηση στο δεύτερο (5-1 το σκορ) έκλεισαν τον ημίχρονο προηγούμενοι 7-5 και στη συνέχεια κράτησαν το προβάδισμα μέχρι το τέλος αν και οι Ούγγροι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 7-7.

Οκτάλεπτα 4-2, 1-5, 2-2, 3-3
Ουγγαρία (Μαρτς) Ανγκιάλ 2, Μάνχερτζ 1, Ζάλανκι 2, Βάμος 2, Σεντλμάγιερ 1, Γιάνσικ 1, Χαράι 1.
Ιταλία (Καμπάνια) Ντι Φούλβιο 3, Λουόνγκο 1, Φιλιόλι 1, Ετσενικε 4, Φιγκάρι 2, Μποντέγκας 2.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/