Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Αποστολή Γκουανγκτζού 2019: «Κάναμε λάθη σε κρίσιμα σημεία»

Published

on

H Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το εισιτήριο για την τετράδα στο παγκόσμιο και η αιτία ήταν τα λάθη.

Σε αυτά τα λάθη στάθηκε και στις δηλώσεις του ο Αλέξανδρος Γούνας. «Το πρόβλημα σήμερα δεν ήταν μόνο στην επίθεση. Ήταν και στην άμυνα. Κάναμε κάποια κρίσιμα λάθη σε πολύ κρίσιμες στιγμές της αναμέτρησης. Σε αυτού του είδους τα παιχνίδια τέτοια λάθη δεν πρέπει να συμβαίνου. Ελπίζουμε να μάθουμε από αυτά και λάθη και να μην τα επαναλάβουμε στο μέλλον γιατί κοστίζουν ακριβά».
Από την πλευρά του, ο Στέφανο Λουόνγκο από τους κορυφαίους της Ιταλίας, τόνισε: «Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι και εμείς σταθήκαμε πολύ καλά. Στα μισά της αναμέτρησης ήμασταν πίσω στο σκορ όμως συνεχίσαμε να προσπαθούμε και να βελτιωνόμαστε διαρκώς για να φτάσουμε στη νίκη. Η Ελλάδα είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες, σπουδαίους σουτέρ και πολύ διορατικότητα. Κάθε φορά που παίζουμε εναντίον προσφέρουμε θέαμα στους θεατές».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/