Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Αποστολή Γκουανγκτζού 2019: «Μπήκαμε να δώσουμε την ψυχή μας»

Published

on

Χριστόδουλος Κολόμβος και Θοδωρής Βλάχος συμφώνησαν πως το ισόπαλο αποτέλεσμα με το Μαυροβούνιο ήταν δίκαιο και για τις δύο ομάδας και κρατάνε από τον αγώνα το πείσμα που έδειξε η ομάδα για να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ.

Το Μαυροβούνιο μόνο τυχαία ομάδα δεν είναι καθώς φημίζεται τόσο για την ποιότητα της, όσο και για τη σκληρότητα. Σήμερα, κόντρα στην Εθνική κατάφερε τη δεύτερη περίοδο να περάσει μπροστά και με τρία γκολ διαφορά να πιστέψει στη νίκη. Ωστόσο, ούτε η ελληνική ομάδα είναι τυχαία και παίζοντας εξαιρετικά στην επίθεση και με βελτιωμένη την άμυνα της, κατάφερε να διεκδικήσει ακόμα και τη νίκη.

Αναφερόμενος στον αγώνα, ο Χριστόδουλος Κολόμβο τόνισε: «Ποτέ δεν είσαι φαβορί με το Μαυροβούνιο. Εμείς μπήκαμε να δώσουμε την ψυχή μας. Δείξαμε σθένος και ψυχή. Γυρίσαμε το παιχνίδι και φτάσαμε κοντά να το κερδίσουμε κιόλας. Η ισοπαλία είναι κακή για το Μαυροβούνιο και όχι για εμάς. Εμείς έτσι και αλλιώς τη νίκη θέλαμε με τους Σέρβους για την πρώτη θέση. Απομένει ένα παιχνίδι και είμαστε μέσα. Αν χάναμε σήμερα θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Κρατάμε το ότι γυρίσαμε το παιχνίδι δείξαμε σθένος. Κάποια λαθάκια που έγιναν θα τα κοιτάξουμε και θα βελτιωθούμε. Για εμάς το σημερινό ήταν ένα καλό αποτέλεσμα και προχωράμε».

Από την πλευρά του ο Θοδωρής Βλάχος δήλωσε: «Στον όμιλο πρέπει να πηγαίνεις βήμα – βήμα. Για μας δεν υπήρχε Σερβία σήμερα, αλλά μόνο το Μαυροβούνιο. Αν ήταν νίκη το σημερινό αποτέλεσμα θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα για εμάς. Είναι όμως δίκαιο το αποτέλεσμα. Στο πρώτο μισό δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες να πετύχουμε γκολ στον παίκτη παραπάνω και δεν το κάναμε, δεχθήκαμε και δύο γκολ πολύ αστεία. Το ένα λόγω των καινούργιων κανονισμών που προφανώς ο Φουντούλης δεν κατάλαβε ότι πρέπει να παίξει την μπάλα και έφυγε για κόντρα, έγινε μια αλλαγή και δεχθήκαμε εύκολο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο προσεχτικοί στην άμυνα, στην επίθεση πετύχαμε γκολ και από την περιφέρεια και από τον φουνταριστό. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι, όπως και οι Μαυροβούνιοι αλλά πιστεύω στο τέλος το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και για τις δύο ομάδες. Το πιο σημαντικό πλέον είναι το παιχνίδι με τη Σερβία σε δύο μέρες. Από το σημερινό κρατάμε την ανατροπή αφού γυρίσαμε παιχνίδι με τους Μαυροβούνιους από τα τρία γκολ και διεκδικήσαμε τη νίκη. Αυτό δείχνει καλά στοιχεία για την ομάδα μας και θέλω να τα χρησιμοποιήσουμε στη συνέχεια. Είναι πολύ μακρύς ο δρόμος στη συνέχεια με αναμετρήσεις ανά δυο μέρες και νομίζω από δω και πέρα ότι θα έχουμε παιχνίδια που θα κρίνονται στις λεπτομέρειες».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/