Connect with us

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Αποστολή Γκουανγκτζού 2019: Ξεκινά ο Χρήστου

Published

on

Μία ελληνική συμμετοχή έχει το πρόγραμμα της δεύτερης μέρας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης στην πόλη Γκουανγκτζού της Νότιας Κορέας.

Ο αθλητής του Παναγιώτη Βελέντζα θα αγωνιστεί τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας (04:20) και 10:20 τοπική. Έχει τοποθετηθεί στην 7η προκριματική σειρά, στη 2η διαδρομή δίπλα στον Εβγκένι Ριλόφ και παραδίπλα από τον κάτοχο του παγκόσμιου ρεκόρ, Ράιαν Μέρφι.
Ο Χρήστου έχει δηλωθεί με 53.72 και δε θα έχει πρόβλημα να προκριθεί στα ημιτελικά (στο 54.51 έκλεισε το 2017). Εκεί είναι όμως που θα γίνει η… σφαγή και θα πρέπει να κολυμπήσει σίγουρα το χρόνου και ίσως πιο κάτω, είναι ο ημιτελικός που θα γίνει την ίδια μέρα το απόγευμα. Το 2017 η οκτάδα έκλεισε στο 53.76. Τότε όμως ήμασταν σε μετα-Ολυμπιακή χρονιά. Τώρα, σε προ-Ολυμπιακοί όλοι είναι σε καλύτερη κατάσταση και αυτό φάνηκε ήδη από τις επιδόσεις της πρώτης μέρας.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/