Connect with us

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Αποστολή Γκουανγκτζού 2019: 10ς ο Χρήστου στα 100μ. ύπτιο

Published

on

Καλύτερος από το προηγούμενο παγκόσμιο του 2017, αλλά όχι ικανοποιημένος ο Αποστολος Χρήστου, βρέθηκε για άλλη μια φορά κοντά σε τελικό.

Γκουανγκτζού   Θανάσης Νικολάου
[email protected] follow me@ThanNikolaou

Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν 5ος στην 1η ημιτελική σειρά με 53.56 και θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο γρήγορος αν λίγο πριν από τη στροφή δεν είχε κάνει ένα μικρό λαθάκι που του κόστισε την πρόκριση. Όπως είπε και ο ίδιος το πρωί, θα έπρεπε να κολυμπήσει στο ρεκόρ του (53.36) για να μπει στον τελικό και όντως η οκτάδα έκλεισε το 53.40. Όπως και να έχει, ακόμα με τον ίδιο πικραμένο, η παρουσία του είναι πετυχημένη ολοκληρώντας το 100αρι στο ύπτιο στη 10η θέση στον κόσμο και 3ος Ευρωπαίος.
Ο Κινέζος Τζιάγιου Ξου με 52.17 ήταν ο πιο γρήγορος από όλους με τον Ρόμπερτ Γκλίντα να κλείνει την οκτάδα στο 53.40.

«Προσπάθησα για την πρόκριση αλλά δε βγήκε. Με στεναχωρεί γιατί η πρόκριση ήταν μέσα στο ρεκόρ μου και μου στοίχισε ένα λάθος λίγο πριν από τη στροφή. Έφυγα λίγο πάνω στη διαδρομή, πάτησα στραβά και δεν έδωσα την ώθηση που έπρεπε με αποτέλεσμα να μη βγω πολύ δυνατά. Στο τέλος κράτησα αλλά δεν πρόλαβα. Βέβαια, είμαι καλύτερα από τη 13η θέση στη Βουδαπέστη, κάνω ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό. Κρατάμε τα θετικά και συνεχίζουμε. Έχουμε τώρα το 200αρι ύπτιο με πρώτο στόχο της 16αδα και μετά τον τελικό και στο τέλος το 50αρι ύπτιο» δήλωσε στη μεικτή ζώνη ο Έλληνας πρωταθλητής αμέσως μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/