Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Αποστολή Μπόρας 2019: Δόση «Εφικτό ύψος το 1.87μ.»

Published

on

Η Παναγιώτα Δόση ολοκλήρωσε στην έβδομη θέση της τελικής κατάταξης με άλμα στα 1.84μ. που αποτελεί και νέο ατομικό ρεκόρ για την ίδια, γεγονός που την ευχαρίστησε πολύ.

Μπόρας Πηνελόπη Γκιώνη
[email protected]

Με 1.84μ. η Παναγιώτα όση κατάφερε να βρεθεί εντός οχτάδας στην τελική κατάταξη του ύψους εδώ στο Μπόρας και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20 βελτιώνοντας 1εκ. το ατομικό της ρεκόρ και φτάνοντας 1εκ. μακριά από το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας Κ20 που είναι στα 1.85μ. Η ίδια, αφού ξεπέρασε τα 1.84μ. ξέσπασε σε φωνές από την χαρά της και φυσικά έτρεξε στον πατέρα και προπονητή της στις κερκίδες για την επιβράβευση με ένα φιλί. «Είμαι πολύ χαρούμενη που ξεπέρασα τα 1.84μ. και βελτίωσα το ρεκόρ μου. Αυτό οφείλεται στο ότι έχω κάνει κάποιους αγώνες στο εξωτερικό και έχω κερδίσει κάποιες εμπειρίες που με βοήθησαν πολύ. Το 1.87μ. μπορούσα να το ξεπεράσω, είναι εφικτό ύψος και το έχω ξαναπεί όμως σήμερα δεν βγήκε. Όπως και να έχει είναι χαρά μου και τιμή μου να αγωνίζομαι δίπλα σε τόσο καλές αθλήτριες που έχουν παγκόσμια ρεκόρ και μεγάλη εμπειρία. Είμαι χαρούμενη έστω που βρέθηκα στον τελικό του ύψους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα» μας είπε η Παναγιώτα Δόση αφού ολοκληρώθηκε ο τελικός του αγωνίσματος.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/