Connect with us

DOHA 2019

Αποστολή Ντόχα: Ο Χόλζντεμπε άφησε εκτός τον Φιλιππίδη

Published

on

Για άλλη μια φορά ο Κώστας Φιλιππίδης ήταν συνεπής στα άλματα του, δεν έπεσε κάτω από το 5.70μ. όμως έμεινε εκτός τελικού δια χειρός Ράφαελ Χόλζντεμπε.

Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα πέρασε εξαιρετικά 5.30 – 5.45 – 5.60 με την πρώτη και έσωσε το 5.70μ. στην τελευταία του προσπάθεια έχοντας δύο αποτυχημένες. Το πρώτο του άλμα στο 5.75μ. ήταν εξαιρετικό και θα μπορούσε να το είχε περάσει και να τελειώσει η υπόθεση πρόκριση. Όμως το ακούμπησε στο κατέβασμα και ρίχνοντας το τρεις φορές ήταν μαζί με τον Βοϊτσεχόφσκι στη 13η θέση. Αν ο Χόλζντεμπε έχανε το 5.75μ. στο τελευταίο άλμα που του είχε μένει, ο Φιλιππίδης θα ήταν στον τελικό με τον Βοϊτσεχόφσκι. Ο Γερμανός το πέρασε και το δίδυμο αποκλείστηκε. Μαζί με τον Ρενό Λαβιλενί. Οι τρεις παλιοσειρές. Αυτό ήταν ίσως και το τελευταίο παγκόσμιο πρωτάθλημα που τους είδαμε μαζί.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/