Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Αρκετοί Έλληνες στο μίτινγκ ρίψεων του Χάλε

Published

on

Αρκετοί είναι οι Έλληνες ρίπτες που φέτος θα ταξιδέψουν για την Γερμανία και το γνωστό μίτινγκ του Χάλε που θα διεξαχθεί 1-2/6.

της Πηνελόπης Γκιώνη
[email protected]

Ανάμεσα σε αρκετούς κορυφαίους ρίπτες θα βρεθούν και Έλληνες πρωταθλητές των ρίψεων. Πιο συγκεκριμένα, έξι αθλητές του Γιώργου Μποτσκαρίωβ, μαζί με τον ίδιο, βρίσκονται από χθες στην Γερμανία και ετοιμάζονται για έναν καλό αγώνα. Ελίνα Τζένγκο και Αρτέμης Καπακασαλίδης στον ακοντισμό με 59.42μ. και 63.25μ. φετινές επιδόσεις αντίστοιχα, Οδυσσέας Μουζενίδης και Τάσος Λατιφλάρι στην σφαιροβολία με 19.12μ. και 18.83μ., που θα αγωνιστούν μαζί με τον ασημένιο Ολυμπιονίκη του Λονδίνου τον Γερμανό Ντέιβιντ Στορλ, και Αναστασία Ντραγκομίροβα στην σφαιροβολία. Έπειτα, η Κρίστυ Αναγνωστοπούλου θα κάνει τον τρίτο της αγώνα στο συγκεκριμένο μίτινγκ στο αγώνισμα της δισκοβολίας, όπου θα βρεθεί αύριο αντιμέτωπη με την Ντένια Καμπαλέρο που έχει την κορυφαία επίδοση στον κόσμο για φέτος ενώ η Ελληνίδα δισκοβόλος θα προσπαθήσει να βελτιώσει το φετινό της ρεκόρ που είναι 58.14μ. από την Τρίπολη για να φτάσει πιο κοντά στην Ντόχα. Τέλος, και ο Μιχάλης Αναστασάκης έβαλε στο πρόγραμμά του το μίτινγκ του Χάλε με μεγαλύτερους αντιπάλους του εκεί τους δύο Αμερικανούς, Σιν Ντόνελι και Κόνορ Μακούλοφ που πρόσφατα έχουν ξεπεράσει αμφότεροι τα 77μ. ενώ βολές στα ίδια μέτρα θα κυνηγήσει και ο Έλληνας σφυροβόλος.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/