Connect with us

ΤΕΝΙΣ

Αρχή για Σάκκαρη που θα τη φέρει πάνω από τη Σβιότεκ

Published

on

Κόντρα στην 22χρονη Ρωσίδα, Άνα Καλίνσκαγια Νο125 της παγκόσμιας θα ξεκινήσει την προσπάθειας της για την κατάκτηση του κυπέλλου Κρεμλίνου η Μαρία Σάκκαρη.

Η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια που ξεκίνησε την εβδομάδα στο Νο7, με νίκη επί της Καλίνσκαγια θα ξεπεράσει την Ίγκα Σβιότεκ στην 5η θέση στην κούρσα για την πρόκριση στα τελικά του WTA. H Πολωνή που δεν αγωνίζεται αυτήν την εβδομάδα, έχει 3226 και με νίκη η Σάκκαρη θα πάει στους 3256.
Στον πρώτο γύρο, η Καλίνσκαγια νίκησε την Νταϊάνα Γιαστρέμσκα (Ουκρανία, Νο197) με 2-0 (7-6, 6-4). Σάκκαρη και Καλίνσκαγια δεν έχουν βρεθεί ποτέ αντιμέτωπες. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη και σε περίπτωση νίκης η Ελληνίδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Σιμόνα Χάλεπ (Ρουμανία, Νο19) που έχει να ξεπεράσει δύο ρωσικά εμπόδια.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/