Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Α1 ανδρών: Έκανε το 7/7 η Βουλιαγμένη

Published

on

Και την 7η αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών, η Βουλιαγμένη συνέχισε χωρίς απώλειες έχοντας το απόλυτο με 7/7 νίκες.

Κόντρα στον Υδραϊκό ο ΝΟ Βουλιαγμένης είχε το πάνω χέρι από τα πρώτα λεπτά και προηγήθηκε με τρία γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (5-2). Οι γηπεδούχοι συνέχισαν δυναμικά με ένα επί μέρους σκορ 4-2 και προηγήθηκαν στο τρίτο οκτάλεπτο με πέντε γκολ στο τέλος της τρίτης περιόδου (9-4). Ο ΝΟ Βουλιαγμένης διατήρησε το προβάδισμα του στην τέταρτη περίοδο και νίκησε εντός έδρας του Υδραικού με 11-6, με αποτέλεσμα να κάνει το 7/7 και να ανέβει στους 21 πόντους, ενώ ο Υδραικός έπεσε στο 4-3 και στους δώδεκα πόντους.
Οκτάλεπτα: 3-1, 2-1, 4-2, 2-2
ΝΟΒ (Χρβόγε Κόλιανιν) Μυλωνάκης 1, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης 5, Λόζινα 1, Καλογερόπουλος 1, Σκουμπάκης 2.
Υδραϊκός (Μάκης Βολτυράκης) Πρέκας 1, Γιάνκοβιτς 2, Άτζιτς 1, Χατζηγούλας 1, Αλβέρτης 1, Πατσόγλου 1.

Τρίτη εκτός έδρας νίκη για τον ΝΟ Χανίων 

Ο ΝΟ Χανίων προηγήθηκε με τρία γκολ επί του ΝΟ Χίου στο πρώτο οκτάλεπτο (3-0), με τους γηπεδούχους να περνούν στην αντεπίθεση στην δεύτερη περίοδο, αλλά τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με τέσσερα τέρματα στο τέλος του ημιχρόνου (6-2). Παρότι, οι Χιώτες έβγαλαν αντίδραση στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, ο ΝΟ Χανίων βρήκε απαντήσεις και προηγήθηκε με δύο γκολ στο τέλος της τρίτης περιόδου (8-6). Οι Κρητικοί διατήρησαν το προβάδισμα τους στην τέταρτη περίοδο και επικράτησαν εκτός έδρας του ΝΟ Χίου με 11-9, με αποτέλεσμα να ανεβάσουν το ρεκόρ στους εννιά πόντους, ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν στον ένα βαθμό. 
Οκτάλεπτα 0-3, 2-3, 4-2, 3-3
ΝΟ Χίου (Γιώργος Ντόσκας) Γδύσης 1, Παππάς Κ. 1, Παππάς Αλ. 2, Καλαργυρός 2, Αμπάζης 3.
ΝΟ Χανιών (Ηλίας Μαχαίρας) Νικολαΐδης 1, Σαρτζετάκης 1, Αγιωργούσης 1, Βουλγαράκης 1, Χαριτάκης 1, Τοτ 2, Αποστολάκης 3, Μπέτο 1.

Άνετα ο Πανιώνιος τον ΟΥΚ Βόλου

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης άρχισε δυνατά στο πρώτο μέρος και πήρε προβάδισμα με τέσσερα γκολ στο τέλος του ημιχρόνου (6-2). Ο Πανιώνιος καθάρισε από νωρίς τον αγώνα και διατηρώντας το προβάδισμα, επικράτησε του ΟΥΚ Βόλου με 15-6, με τους κυανέρυθρος να ανεβαίνουν στους 18 πόντους, ενώ τους φιλοξενούμενους να μένουν στον ένα πόντο.
Οκτάλεπτα 4-1, 2-1, 6-2, 3-2
Πανιώνιος (Κώστας Δήμου), Κοπελιάδης 2, Ζουρίδης 2, Καλαϊτζής 2, Μουρατίδης 1, Παπάκος 1, Μοσκόφ 3, Δήμου Τάκης 2, Καπετανάκης 2.
ΟΥΚ Βόλου (Νίκος Βενετόπουλος) Γκανάτσιος 1, Στεργίου Δ. 1, Αράγια 3, Χαλάμ 1.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/