Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Α1 γυναικών: Καμία απόφαση, καμία συνεδρίαση και όλα στον… αέρα

Published

on

Περισσότερο από δύο ώρες διήρκησε η τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Α1 γυναικών με την ΕΟΠΕ, αλλά οριστική απόφαση δεν πάρθηκε καθώς οι εξελίξεις θεωρητικά μεταφέρθηκαν για μετά την αυριανή σύσκεψη των λοιμωξιολόγων.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Μόνο που η συγκεκριμένη πληροφορία (για συνεδρίαση της Επιτροπής) αργά το βράδυ αποδείχθηκε ότι δεν ήταν έγκυρη και η συνεδρίαση μεταφέρεται κατά πάσα πιθανότητα για την Παρασκευή (οι σχετικές διαρροές έλεγαν ότι αυτό συνέβη προκειμένου να έχουν περισσότερα στοιχεία για την πορεία της πανδημίας).

Αν επιβεβαιωθεί τελικά αυτή η πληροφορίες, τότε οι όποιες ελπίδες αναθερμάνθηκαν για την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα ψαλιδιστούν εκ νέου και οι δύο πλευρές θα ξαναβρεθούν στο ίδιο διαδικτυακό τραπέζι για να συζητήσουν ξανά τα ίδια.

Πάντως αυτό που φαίνεται να ξεκαθαρίστηκε σήμερα είναι πως εφόσον διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα θα γίνει μια άλλη επίσημη (με προκήρυξη και έγκριση της ΕΟΠΕ) διοργάνωση η οποία θα είναι είτε το κύπελλο είτε το λιγκ καπ (σας είχαμε ενημερώσει από την περασμένη Κυριακή), χωρίς ωστόσο να είναι ξεκάθαρο αν θα διεξαχθεί σε φούσκα (όπως προέβλεπε η αρχική πρόταση που κατέθεσε ο Άρης) ή αν θα έχουμε αγώνες στις έδρες των ομάδων.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/