Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Α1 γυναικών, Λαμία-Άρης 0-3: Συνέχισε το σερί

Published

on

Στην επανέναρξη της Α1 γυναικών ο Άρης συνέχισε από εκεί που σταμάτησε φτάνοντας στις τρεις σερί νίκες.

Η ομάδα του Θανάση Δράμπα πέρασε εύκολα από το Χαλκιοπούλειο απέναντι στην αποδυναμωμένη Λαμία και έκανε το 3χ3 ενώ έχει και δύο ματς λιγότερα.

Ηλίας Αγγέλης (Α.Ο. Λαμίας 2013): «Μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής, ήταν λογικό που δεν είχαμε διάρκεια. Είμαστε νεανική ομάδα και τα περισσότερα κορίτσια είναι μικρά σε ηλικία και είχαν αρκετό άγχος, όμως το πάλεψαν πολύ, ειδικά στη πίσω ζώνη. Μην ξεχνάμε ότι παίζαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και ο Άρης ουσιαστικά δυνάμωσε περισσότερο με τη προσθήκη της Ρόγκα. Η Νούσια είναι σημαντικός παίκτης για εμάς και μαζί με την Κακουράτου είναι οι αρχηγοί μας. Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι κάτι σοβαρό και θα μπορέσουμε να την έχουμε σύντομα κοντά μας. Είναι ευχάριστο που μπήκαμε πάλι στο γήπεδο αλλά είναι δυσάρεστο που παίζουμε χωρίς κόσμο. Θέλω να πιστεύω ότι όλο αυτό με τον κορονοϊό θα τελειώσει σύντομα και να είμαστε πάλι όλοι μαζί».

Θανάσης Δράμπας (Α.Σ. Άρης): «Ήταν ένα παιχνίδι που ήταν μία άτυπη πρεμιέρα μετά την τρίμηνη διακοπή. Υπήρχε άγχος στο να βρούμε τον ρυθμό μας. Κατά διαστήματα έμεινα ικανοποιημένος από την ομάδα μου, όμως μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Έχουμε δύο νέες αθλήτριες που δείχνουν να προσαρμόζονται άμεσα και αυτό θα φανεί στη συνέχεια».

Τα σετ: 16-25, 19-25, 15-25.
Α.Ο. ΛΑΜΙΑΣ 2013 (Ηλίας Αγγέλης): Μανάι, Νούσια, Κογεράκη, Κούση, Βενέτη, Χατζηχαραλάμπους / Κακουράτου (λ), Παπαμίχου, Αντωνακάκη.

Α.Σ. ΑΡΗΣ (Θανάσης Δράμπας): Ανθούλη, Δρακουλίδου, Σαβάρ, Έβανς, Κιουτσιούκη, Τζούριτς / Ρόγκα (λ), Πετρινόλη (λ), Τάνη, Τερζίου Πήττα, Γιορανίδη, Μυλωνά

*Τα στατιστικά του αγώνα θα είναι διαθέσιμα το πρωί της Κυριακής 7/2.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/