Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Α1 γυναικών: Σαρωτική η Λάρισα

Published

on

Σαρωτική ήταν η Λάρισα στη Θεσσαλονίκη σημειώνοντας τη νίκη της ημέρας κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με τέσσερα γκολ από τις Τουλουμτζίδου και Ηρώ Βασιλεία Καρυπίδου, ο ΝΟ Λάρισας επικράτησε 18-2 του ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο. Ο Δικέφαλος πέτυχε το πρώτο του τέρμα μετά από 13 λεπτά αγώνα με την Κάιζερ.
Οκτάλεπτα: 0-5, 1-5, 1-4, 0-4
ΠΑΟΚ (Χρύσα Χατζέλη): Κάιζερ 1, Φραγκιά 1.
ΝΟ Λάρισας (Κώστας Γαλανόπουλος): Κοκκίνου 1, Τουλουμτζίδου 4, Τζελέπη 1, Μελίνα Σιμέλα 3, Κολτσίδα 3, Ρότζερς 2, Ηρώ Βασιλεία 4.

Με πολλές αλλαγές ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεση του, νίκησε στο Δημοτικό κολυμβητήριο Ιλίσιο 23-5 τον Ηλυσιακό, και παρέμεινε αήττητος στο πρωτάθλημα, με 3/3 νίκες.  Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 12-0 και δέχθηκε το πρώτο του γκολ από τον Ηλυσιακό 15 λεπτά μετά την έναρξη του ματς, από την Ελίζα Παναγιότι, που πέτυχε συνολικά τρία τέρματα.
Οκτάλεπτα: 0-8, 1-5, 2-5, 2-5
Ηλυσιακός (Γιώργος Τσόκας): Μοσχοφίδου 1, Σκαρπαλέζου Όλγα 1, Παναγιώτι 3.
Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Σλίκινγκ 1, Δρακωτού 4, Σιούτη 3, Μαργαρίτη 2, Χαλδαίου 1, Χριστοδούλου 1, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Τριχά 6, Τορνάρου 2.

Πρώτη νίκη για τη ΝΕ Πατρών

Πρώτη νίκη για την ΝΕ Πατρών που επικράτησε 13-6 του ΝΟ Ρεθύμνου στο «Αντώνης Πεπανός». Η γηπεδούχος ομάδα, προηγήθηκε 6-1 στο πρώτο οκτάλεπτο που ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη της αναμέτρησης. Από τρία γκολ σημείωσαν οι Αναστασία Σαπκίνα και Ιωάννα Λυκοθανάση. Τα τέσσερα από τα έξι γκολ του Ρεθύμνου πέτυχε η Κέλι Μακί (έφτασε τα οκτώ συνολικά στο πρωτάθλημα). 
Οκτάλεπτα: 6-1, 2-1, 2-1, 3-3
ΝΕ Πατρών (Κωνσταντίνος Σακκάλης): Ανδρουτσέλου 1, Πετάση 1, Κουρέτα 2, Σαπκίνα 3, Λυκοθανάση 3, Ζοφώλη 1, Ντάσιου 2.
ΝΟ Ρεθύμνου (Ανέστης Πεσματζόγλου): Μακί 4, Λαμπαθάκη 1, Αμορόζα 1.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/