Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Α1 γυναικών: Σούπερ ντέρμπι σε Μίκρα, Νάξο

Published

on

Η 15η αγωνιστική της Α1 γυναικών είναι η αγωνιστική των ντέρμπι καθώς αύριο ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό και η Νάξος τον ΑΟ Θήρας.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Το πρώτο, χρονικά, μεγάλο ματς θα γίνει στο κλειστό της Μίκρας εκεί όπου ο 3ος πλέον στη βαθμολογία ΠΑΟΚ υποδέχεται τον (αήττητο και) πρωτοπόρο Ολυμπιακό που την Πέμπτη πανηγύρισε την πρόκριση τους στις 8 καλύτερες ομάδες του Challenge Cup. Ο Δικέφαλος είχε ζορίσει στον πρώτο γύρο τον Ολυμπιακό (προηγήθηκε 0-1 και 9-17 στο γ’ σετ για να χάσει με 3-1) με τις ασπρόμαυρες να αναζητούν βαθμό ή βαθμούς για να εδραιωθούν στην 4άδα και τις ερυθρόλευκες να θέλουν να δώσουν συνέχεια στο σερί τους για να παραμείνουν μόνες στην κορυφή.

«Το παιχνίδι εναντίον του Ολυμπιακού είναι ξεχωριστό. Παίζουμε στην έδρα μας και αυτό είναι σημαντικό για εμάς. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, ώστε να αγωνιστούμε καλά, με σκοπό τη νίκη και τους τρεις πόντους. Εδώ και κάποιες μέρες η προετοιμασία της ομάδας γίνεται με έμφαση στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ευελπιστώ ότι θα καταφέρουμε να παίξουμε υψηλού επιπέδου βόλεϊ, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Αυτός είναι ο στόχος μας. Θα ήθελα να προσκαλέσω όλους τους φιλάθλους μας να παρευρεθούν στο γήπεδο. Για όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, τα παιχνίδια με αντίπαλο τον Ολυμπιακό είναι ιδιαίτερης σημασίας», δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Μίχαλ Μάσεκ, ενώ ο προπονητής του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς σημείωσε από την πλευρά του: «Είναι ένα ακόμα ντέρμπι σε δύσκολο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μισό της σεζόν ξεκίνησε να παίζει καλύτερα και σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Εμείς έχουμε ως στόχο να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και να παραμείνουμε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα».

Όσον αφορά την ναυμαχία των Κυκλάδων κι εδώ το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι τεράστιο καθώς ο Πανναξιακός είναι πλέον στην 5η θέση και στο -3 από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ, ενώ ο ΑΟ Θήρας που προέρχεται από την πρόκριση στους 8 του Challenge Cup, θέλει τη νίκη για να παραμείνει στο κυνήγι της πρώτης θέσης.

Από τα υπόλοιπα ματς ξεχωρίζει η αναμέτρηση Πορφύρας-Άρης με τις δύο ομάδες να θέλουν το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής
Σάββατο 8 Φεβρουαρίου
Μίκρας 17.30: Π.Α.Ο.Κ. – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Παπακοσμάς, Παρατηρητής: Κάλλης Εμμ., Επόπτες: Σταυρίδης, Παπαδοπούλου Χρ., Γραμματεία: Παπαδοπούλου Σ..

Γ. Γεννηματάς 19.00: Α.Σ.Π. Θέτις – Α.Ο. Μαρκοπούλου
Διαιτητές: Μουλά Λ., Μιχαήλογλου, Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος, Επόπτες: Σταυρόπουλος, Μαυρολαμπάδου, Γραμματεία: Ταλάρου.

Δ.Α.Κ. Νάξου 19.00: Πανναξιακός Α.Ο.Ν. – Α.Ο. Θήρας
Διαιτητές: Βουδούρης, Ράντσιου, Παρατηρητής: Πολίτης, Επόπτες: Παπαγιαννόπουλος, Σταθοπούλου, Γραμματεία: Τζακωνιάτου.

Ιλισίων 19.00: Ηλυσιακός Α.Ο. – Γ.Σ. Ηλιούπολης
Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Μούζουλας, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Παπαγιαννόπουλος, Σταθοπούλου, Γραμματεία: Πεσίνογλου.

Π. Σαλπέας 20.00: Α.Ο.Φ. Πορφύρας – Α.Σ. Άρης
Διαιτητές: Μενεσλής, Μάλφας, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Ιωάννου Δ., Αλεβετσοβίτης, Γραμματεία: Ηλία.

Αγίου Θωμά 20.00: Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Π.Σ. Αίας
Διαιτητές: Τσίτσικας, Γεωργάκη, Παρατηρητής: Καπάνταης, Επόπτες: Παπαχατζής Ν., Κώτσιας, Γραμματεία: Ακαρέπη.

Βαθμολογία
1.Ολυμπιακός 39
2.ΑΟ Θήρας 38
3.ΠΑΟΚ 30
-.Παναθηναϊκός 30
5.Πανναξιακός 27
6.Θέτις Βούλας 25
7.Άρης 22
8.Μαρκόπουλο 16
9.Πορφύρας 11
10.Αίας 9
11.Ηλυσιακός 5
12.Ηλιούπολη 0

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/