Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Α1 γυναικών: Τώρα η ΕΟΠΕ σκέφτεται την ολοκλήρωση της σεζόν

Published

on

Μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις, διαρροές και θέσεις των… μεγάλων της Α1 γυναικών, η Ομοσπονδία φαίνεται αλλάζει θέση και το πρωτάθλημα παραμένει στον… αέρα.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Υπενθυμίζουμε ότι η ενημέρωση από την ΕΟΠΕ ότι προτίθεται να ανακηρύξει πρωταθλητή τον Ολυμπιακό προκάλεσε διαδοχικά το αίτημα του ΠΑΟ να του χορηγηθεί πρακτικό από την τηλεδιάσκεψη της Α1 γυναικών, διαρροή του ΠΑΟΚ για διαφωνία και κατόπιν τις επιθετικές ανακοινώσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Μετά απ’ όλα αυτά λοιπόν από το περιβάλλον του προέδρου της ΕΟΠΕ έγινε γνωστό ότι πλέον στην Ομοσπονδία είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο να ακυρωθεί η προηγούμενη απόφαση για τέλος της σεζόν (ως προς την Α1 γυναικών μόνο) και να ολοκληρωθεί τόσο η κανονική διάρκεια όσο και τα πλέι οφ.

Φυσικά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να δοθεί η έγκριση από τις αρμόδιες αρχές, ωστόσο όπως ακριβώς ισχύει εδώ και εβδομάδες με τη βόλεϊ λιγκ τα χρονικά περιθώρια είναι πολύ μικρά και κανείς δε βάζει το χέρι του στη φωτιά για το πότε θα ανοίξουν τα κλειστά γυμναστήρια, πότε θα επιτραπούν οι ομαδικές προπονήσεις και πότε θα μπορέσουμε να παίξουμε.

Κι αν τελικά η ΕΟΠΕ προχωρήσει στην υλοποίηση του plan B εννοείται ότι θα υπάρξει νέος κύκλος αντιπαραθέσεων όσο θα αναμένουμε τις αποφάσεις της Υγειονομικής Επιτροπής.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/