Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Βήματα προόδου από τους Ρώσους που παραμένουν όμως εκτός

Published

on

Το σώμα των συνέδρων της παγκόσμιας ομοσπονδίας στίβου (WA) που συνέρχεται με τηλεδιάσκεψη αναγνώρισε τα σημαντικά βήματα προόδου που έκανε η ρωσική ομοσπονδία, όμως ψήφισαν να παραμείνει εκτός.

Η Ιρίνα Πριβάλοβα που εκτελεί χρέη προέδρου στη ρωσική ομοσπονδία, παρουσίασε σε συνέδρους της WA τα βήματα που έχουν κάνει οι Ρώσοι προς την κατεύθυνση που εισηγείται η έκθεση του Ρούνε Άντερσεν. Όλοι συμφώνησαν πως έχουν η κατάσταση έχει βελτιωθεί και οι Ρώσοι είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ για να επιστρέψουν στους διεθνείς αγώνες υπό τη σημαία τους.
Στην ψηφοφορία που ακολούθησε από την παρουσίαση της Πριβάλοβα αλλά και της ομάδας του Άντερσεν, η πλειοψηφία ψήφισε να παραμείνει το υπάρχον καθεστώς και να επανεξεταστεί σύντομα το θέμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας σημαντικός αριθμός ομοσπονδιών απείχαν από την ψηφοφορία καθώς δε θέλησαν να ταχθούν απέναντι από τη Ρωσία ψηφίζοντας αρνητικά.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/