Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Βαλκανικό Κύπελλο: Ήττα και αποκλεισμός της Κηφισιάς

Published

on

Δεύτερη ήττα για τον ΑΟΠ Κηφισιάς στην Άγκυρα, με την αθηναϊκή ομάδα να χάνει με 3-0 από την Χάλκμπανκ στην 3η και τελευταία ημέρα του Βαλκανικού Κυπέλλου.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Συγκριτικά με το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στην Κραγκούγεβατς ο Γιάννης Ορφανός είχε στη διάθεση του τους Μαρκς, Ντε Βέιγερ αλλά η διαφορά δυναμικότητας με την τουρκική ομάδα ήταν εμφανής.

Η Χάλκμπανκ στο πρώτο σετ ξέφυγε 19-11 με τον ΑΟΠΚ να μειώνει σε 19-15 και 21-18 όμως εκεί ο Μαρκς έχασε την κόντρα για να μειώσει κι άλλο το σκορ και δέχθηκε ένα νέο σερί για να χάσει το σετ.

Στο δεύτερο το 4-4 έγινε 8-4 και 10-5 με πίεση από το σερβίς με την ελληνική ομάδα να μειώνει σε 11-8, αλλά τη διαφορά να ανοίγει και πάλι (18-11) για να έρθει εύκολα το 2-0.

Στο τρίτο σετ ο ΑΟΠΚ ήταν κοντά στο σκορ μέχρι το 10-8 που έγινε 13-8 και 17-11 για να διατηρηθεί αυτή η η διαφορά μέχρι το τέλος και την Χάλκμπανκ να παίρνει τη νίκη και το εισιτήριο για το Challenge Cup όπου θα αντιμετωπίσει τη Βουλγατική Ντούπνιτσα.

Τα σετ: 25-19, 25-18, 25-18
Χάλκμπανκ: Σελτσούκ, Μπρούνο, Βίγκρας, Γιγκίτ, Εφέ, Μουσταφά / Βολκάν (λ), Τσανέρ (λ), Ασλάν

ΑΟΠ Κηφισιάς: Ντέ Βέιγερ, Κωτσάκης, Κωστόπουλος, Μάρκς, Λινάρδος, Μελλές / Κοντοστάθης (λ), Σωνάκης (λ), Σπηλιώτης

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/