Connect with us

ΤΕΝΙΣ

Βρίσκει ρυθμό ενόψει Ολυμπιακών ο Τσιτσιπάς

Published

on

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς που ξεκίνησε με νίκη στο 500αρι τουρνουά του Αμβούργου.

Στην πρεμιέρα του στο Αμβούργο, ο Τσιτσιπάς νίκησε 2-0 (7-6. 6-3) τον Ντόμινικ Κέπφερ και έφτασε τις 40 νίκες το 2021 παραμένοντας στην κορυφή του ATP.
Στον τρίτο γύρο ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Φίλιπ Κραΐνοβιτς που κέρδισε 2-1 (7-5. 4-6. 6-3) τον Φίλιπ Κόλσραϊμπερ.
Αξίζει να σημιωθεί πάντως πως εκτός από τουρνουά προετοιμασίας ενόψει των Ολυμπιακών, το όπεν του Αμβούργου αποτελεί για τον Τσιτσιπά και σκαλοπάτι για να ανέβει την ερχόμενη Δευτέρα στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης ξεπερνώντας τον Ράφα Ναδάλ για πρώτη φορά στην καριέρα του. Φυσικά το Νο3 αποτελεί ρεκόρ θέσης για τον 23χρονο Έλληνα.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/