Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Βόλεϊ λιγκ: Αγωνιστική το Σαββατοκύριακο, όλα ανοικτά με το Κύπελλο

Published

on

Όπως γράψαμε και χθες με την ΕΣΑΠ να είναι υπό ασφυκτική πίεση με τις ημερομηνίες, η μοναδική λύση για να βρεθεί μελλοντικά κενό για το Κύπελλο ήταν το να διεξαχθεί κανονικά το πρωτάθλημα το επόμενο Σαββατοκύριακο.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Μετά τη χθεσινή αναβολή του φάιναλ φορ του Κυπέλλου (κοινή απόφαση ΕΟΠΕ και Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου) και δεδομένου ότι οι ενδείξεις δείχνουν πως το πιο πιθανό η κατάσταση θα χειροτερέψει, η ΕΣΑΠ έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά.

Από νωρίς το πρωί υπήρξε κινητοποίηση και επαφές με τις ομάδες προκειμένου οι δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου (17η και 18η) αντί για τις 21-22/3 και 28-29/3 να έρθουν μία εβδομάδα νωρίτερα (14-15/3, 21-22/3), πρόταση που έγινε αποδεκτή κι έτσι το Σαββατοκύριακο θα έχουμε κανονικά πρωτάθλημα (απομένει να ανακοινωθούν οι ακριβείς ώρες και ημέρες διεξαγωγής).

Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με το Κύπελλο
Με την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος να ολοκληρώνεται την επόμενη εβδομάδα (και τα 5 ματς θα διεξαχθούν ίδια μέρα και ώρα) αυτό που προς το παρών παραμένει στον αέρα είναι το φάιναλ φορ του Κυπέλλου το οποίο δεν γνωρίζουμε που, πότε και υπό ποιες συνθήκες θα διεξαχθεί.

Στην Ομοσπονδία είναι σε ανοικτή γραμμή με τα αρμόδια υπουργεία, ωστόσο πιο ξεκάθαρη εικόνα για τη συνλικότερη κατάσταση της χώρας λόγω κορωνοϊού θα υπάρχει στα μέσα της επόμενης εβδομάδας και εκεί τοποθετούνται και οι εξελίξεις για τη διοργάνωση.

Επίσης να υπενθυμίσουμε ότι το πρώτο Σαββατοκύριακο του Απριλίου είναι προγραμματισμένο το φαιναλ φορ του Κυπέλλου γυναικών, το οποίο ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί που θα διεξαχθεί, αλλά προφανέστατσ κι εδώ είναι κάτι παραπάνω από ορατός ο κίνδυνος αναβολής.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/