Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Βόλεϊ λιγκ: Αναβολή στο Φοίνικας-Κηφισιά

Published

on

Η πρώτη αναβολή αγώνα λόγω covid-19 στην επανέναρξη της βόλεϊ λιγκ είναι γεγονός.

Μετά τα δύο κρούσματα που είχαν βρεθεί στους ελέγχους της Τρίτης στους παίκτες της Κηφισιάς, σήμερα προέκυψε και τρίτο θετικό δείγμα με αποτέλεσμα να εχομε την αναβολή του εκτός έδρας αγώνα με τον Φοίνικα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τη Λίγκα:
«Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει πως μετά από επίσημη ενημέρωση που είχε από το Τ.Α.Α. Α.Ο.Π. Κηφισιάς βρέθηκε θετικός και τρίτος αθλητής της ομάδας μετά από έλεγχο που υποβλήθηκε σε τεστ covid-19 και ενεργοποιήθηκαν οι σχετικές διατάξεις του υγειονομικού πρωτοκόλλου και ενημερώθηκαν επίσημα οι αρμόδιες αρχές και η Γ.Γ.Α.

Επιπλέον η διοίκηση του Α.Ο.Π.Κηφισιάς ενεργοποίησε σχετικό άρθρο του πρωτοκόλλου, αιτήθηκε και πήρε αναβολή του αγώνα της 5ης αγωνστικής με τον Φοίνικα ΟΝΕΧ στη Σύρο που ήταν προγραμματισμένος για την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021 στην Ερμούπολη.»

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/