Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Βόλεϊ λιγκ: Επιταχύνουν για να προλάβουν το… Λιγκ Καπ

Published

on

Αφού δεν βρήκαν άκρη μεταξύ τους, στην ΕΣΑΠ αποφάσισαν να συντμήσουν κι άλλο τις ημερομηνίες της βόλεϊ λιγκ για να προλάβουν να οργανώσουν το Λιγκ Καπ και όχι το Κύπελλο.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Αν και επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη κάτι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη σημερινή τηλεδιάσκεψη των ομάδων της ΕΣΑΠ κατέληξαν στο να ολοκληρωθεί κανονικά το πρωτάθλημα (είχε προταθεί να διακοπεί αν και μαθηματικά ο Ολυμπιακός κατακτούσε τον τίτλο) απλά θα γίνουν με διαδικασία express οι εναπομείναντες αγώνες.

Κι αυτό γιατί η στόχευση είναι να προλάβουν να διοργανώσουν και το final 4 του Λιγκ Καπ το διήμερο 17-18 Απριλίου (αρχικά ήταν να διεξαχθεί τον Φεβρουάριο αλλά ο οικοδεσπότης Φίλιππος Βέροιας χτυπήθηκε από τον κορωνοϊό).

Βέβαια η απορία είναι γιατί η ΕΣΑΠ επιλέγει να διοργανώσει ένα εσωτερικό τουρνουά χωρίς καμία απολύτως αξία (ούτε καν εμπορική) και δεν ζητά από την ΕΟΠΕ να γίνει κανονικά το Κύπελλο (με τη μορφή φάιναλ έιτ αφού ούτως ή άλλως 8 ομάδες είναι όλη η κατηγορία).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/