Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Βόλεϊ λιγκ: Ξεκαθαρίζει (;) για το πρωτάθλημα

Published

on

Το μεσημέρι της Δευτέρας (12:30) συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΑΠ, όπου θα ξεκαθαρίσει το μείζον θέμα της συμμετοχής των ομάδων στην επόμενη βόλεϊ λιγκ.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την προκήρυξη (που εγκρίθηκε στη Γενική Συνέλευση της 11ης Ιουλίου) ανέφερε ως καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής την 31η Ιουλίου με την ΑΕΚ όμως εκείνη την ημερομηνία να αποστέλλει επιστολή στην οποία δήλωνε ότι θα ασκήσει το δικαίωμα της να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα μέσα στις νόμιμες ημερομηνίες (21/9) καθώς θεωρεί ότι η προκήρυξη που εστάλη δεν είναι έγκυρη αφού η ΓΣ είναι παράνομη (χωρίς να εξηγεί τους λόγους).

Η ΑΕΚ βέβαια την ίδια ώρα έχει ξεκινήσει επαφές με παίκτες στους οποίους οφείλει χρήματα και πρέπει να εξοφλήσει ή διακανονίσει για να πάρει άδεια (χωρίς όμως να έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής συγκεκριμένο σχέδιο) και η συνεδρίαση αναμένεται με ενδιαφέρον καθώς έχουμε φτάσει αρχές Αυγούστου και όλα είναι στον αέρα…

Κι αν ισχύουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την ΕΡΤ μετά τη μείωση (από 45% έως 60%) στις ποδοσφαιρικές ομάδες, να έχει καταλήξει σε μείωση 50% στις 12 ομάδες μπάσκετ, καταλαβαίνει κανείς ότι κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τα δικαιώματα της βόλεϊ λιγκ η οποία πέρσι πήρε 550.000 κι αυτό ήταν το μοναδικό της έσοδο.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/