Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Βόλεϊ λιγκ: Πρωτόκολλο, προκήρυξη και πρόγραμμα

Published

on

Το μοναδικό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που αποφάσισε να συνεχιστεί είναι η ελληνική βόλεϊ λιγκ και η επόμενη εβδομάδα θα λύσει αρκετές απορίες…

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Το πρώτο που πρέπει να ξεκαθαρίσει είναι το υγειονομικό πρωτόκολλο για τις ομαδικές προπονήσεις που θεωρητικά θα ξεκινήσουν κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Στη ΓΓΑ περιμένουν τις προτάσεις της ΕΣΑΠ για να δώσουν την έγκριση τους, αλλά και το χρονοδιάγραμμα το οποίο θα βοηθήσει να αντιληφθούμε πότε θα διεξαχθούν τελικά τα πλέι οφ.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά την απόφαση της επανεκκίνησης, θα διεξαχθεί στο ουδέτερο ΟΑΚΑ η σειρά τω ημιτελικών (Ολυμπιακός-Φοίνικας, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός στις 2 νίκες) και στις έδρες των νικητών οι τελικοί, με το αρχικό σχέδιο να αναφέρει έναρξη των αγώνων 1η Ιουλίου και λήξη της σεζόν 15 Ιουλίου.

Επίσης από τη Δευτέρα αναμένεται να έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα και για το πόσοι από τους ξένους των 4 ομάδων θα επιστρέψουν στην Ελλάδα (και αν θα χρειαστεί να μπουν σε καραντίνα) για να αγωνιστούν στα πλέι οφ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/