Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Βόλεϊ λιγκ: Τέλος ο Παβλίσεβιτς από τον Φοίνικα

Published

on

Δύο ημέρες μετά την ήττα του Φοίνικα από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της βόλεϊ λιγκ, ο Ράτκο Παβλίσεβιτς αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Ο Σέρβος στη δεύτερη θητεία του στην Σύρο δεν πρόλαβε να βγάλει και τη δεύτερη σεζόν, ωστοσο ενώ από διαρροές του Φοίνικα προκύπτει ότι υπέβαλλε παραίτηση από το περιβάλλον του προπονητή τονίζεται ότι δεν υπήρξε παραίτηση αλλά απόλυση του από τη διοίκηση.

Ωστόσο στην επίσημη ανακοίνωση του ο Φοίνικας κάνει λόγο για κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του καθώς όπως αναφέρει: «Το ΤΑΑ Α.Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ ΟΝΕΧ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Ratko Pavlicevic. Ευχαριστούμε τον προπονητή για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του».

Την ίδια ώρα φήμες θέλουν τον Γιάννη Ορφανό ο οποίος παραιτήθηκε χθες από τον Ηρακλή να είναι ο νέος προπονητής του Φοίνικα, ωστόσο ο Έλληνας τεχνικός διέψευσε ότι έχει γίνει η οποιαδήποτε επαφή μέχρι τώρα.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/