Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Βόλεϊ λιγκ: Το πρώτο ξεκαθάρισμα

Published

on

Δύο ντέρμπι μεταξύ των τεσσάρων διεκδικητών του τίτλου περιλαμβάνονται στο αυριανό πρόγραμμα της βόλεϊ λιγκ και τα αποτελέσματα θα διαμορφώσουν νέες ισορροπίες στην κορυφή.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Η αρχή γίνεται στο κλειστό του Ρέντη όπου Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αναμετρώνται για τρίτη φορά στις 20 τελευταίες ημέρες με τον Δικέφαλο αν έχει κερδίσει και τα δύο ματς στο Λιγκ (3-2 στο Ρέντη, 3-1 στην Πυλαία).

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες και δύο οδυνηρούς αποκλεισμούς (ο άλλος από την Χέμπαρ στο Champions League), με αποτέλεσμα να είναι σε δύσκολη θέση, αλλά μη έχοντας αυτή τη φορά μεσοβδόμαδα αγώνα (και με πληγωμένο τον εγωισμό του) αναμένεται να παρουσιαστεί διαφορετικός, ενώ ο ΠΑΟΚ έχοντας πάρει ψυχολογική ώθηση από το Λιγκ Καπ ψάχνει μία τρίτη σερί νίκη η οποία όμως θα είναι και η πιο σημαντική (καθώς στο πρωτάθλημα δεν υπάρχουν πλέι οφ) ενώ ήδη έχει χάσει με καθαρό σκορ στη Σύρο.

Στις 20:00 ο ΠΑΟ υποδέχεται τον Φοίνικα Σύρου κι αυτό είναι το πρώτο κρας τεστ για την ομάδα του Ανδρεόπουλου κάθως στις 3 πρώτες αγωνιστικές αλλά και στο Λιγκ Καπ είχε εύκολους αντιπάλους. Ο Φοίνικας από την πλευρά του έχει νικήσει τον ΠΑΟΚ, αλλά ήδη μετρά μία ήττα (εντός από τον Ολυμπιακό) και την απώλεια βαθμού στην έδρα του Μίλωνα.

Εξίσου σημαντικό είναι και το ματς στην Κρήτη όπου ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Φίλιππο Βέροιας με το νικητή να κάνει σημαντικό βήμα για την αποφυγή της τελευταίας θέσης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Παρασκευή 19.11.2021, Ζηρίνειο, 19.15, ΑΟΠ Κηφισιάς – ΑΟΝΣ Μίλων
Διαιτητές: Μυλωνάκης – Κυριοπούλου, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες:
Βαρατάσης – Κατσιάρας, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη

Σάββατο 20.11.2021, Μ.Μερκούρη, 17.00, Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΠΑΟΚ
Διαιτητές: Γεροθόδωρος – Ονόπας, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Γεωργιάδης Στ. – Κατερλή, Γραμματεία: Θεοδωρίδου

Σάββατο 20.11.2021, Αγ.Θωμά, 20.00, Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΟ Φοίνικας Σύρου
Διαιτητές: Βασιλειάδης – Βουδούρης, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Παπαγιαννόπουλος – Χατζηβασιλείου , Γραμματεία: Παπασηφάκη

Σάββατο 20.11.2021, ΟΦΗ, 17.00, ΟΦΗ – ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας
Διαιτητές: Κουτσούλας – Αγγελίδης, Παρατηρητής: Βλαχάκης, Επόπτες: Σπαντιδάκη – Κόκκας, Γραμματεία: Αβραμοπούλου

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/